Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Kasımpaşa ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan maç 1-1 sona erdi.
undefined

Trabzonspor, Norveçli yeni transferi Alexander Sörloth'un 34. dakikada attığı gol ile öne geçti. Kasımpaşa, 40. dakikada eski Trabzonsporlu Aytaç Kara'nın golüyle eşitliği sağladı ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

Maçın ardından konuşan Trabzonspor’un kaptanı Sosa, kazanmak tabiki önemli. izim için daha önemli şeylerden biri puan kazanmak. Kaybetmekten ziyade puan kazanmak.  Berabere giderken iyi fırsatlarımız vardı değerlendiremedik. Dediğim gibi, kazanamazsanızda kaybetmemeniz de önemli. Çok üzücü olmasa da sevindirici de değil. 

Hocamız bütün arkadaşlarımızla konuştu. Onlara herkese ihtiyacı olduğunu herkese fırsat olduğunu çok önemli 3 kulvarda yarışacağız. Bütün arkadaşlara ihtiyaçlarımız var. Trabzonspor’u olduğu ve hak ettiği yere getirme sorumluluğumuz var. Hocamız bütün arkadaşlarımıza ihtiyaç olduğunu söyledi. Onlarda bu fırsatı yerine getirmeye çalıştılar” dedi.