61SAAT HABER SERVİSİ - Bugün Saat 20:00’da Münür Özkurt Yurdu Konferans Salonunda yapılan etkinlikte Trabzonspor’un eski oyuncu Hami Mandıralı’dan dikkat çeken ifadeler geldi. Hami, bir katılımcının sorduğu “Şutlarınızın sırrı nedir?” sorusuna, “Hamsi” yanıtını vermesi katılımcıları güldürdü. 
Hami Mandıralı, “ Bizim zamanımızda hamsi boldu. Onlar hep varda, beslenme çok önemli, uyku çok önemli. Eskiden doğal beslenme çok fazlaydı... 
Çocukları kandırıyorsun, onlar şimdi verecek kendini hamsiye...” dedi. 

Bu sözlere, Oktay Derelioğlu, “Bende hamsi çok yiyordum ama senin gibi vuramıyordum” dedi. 

Hami, “Halı sahada oynarken “biz senin gibi vuramıyoruz” diyorlar. Bende diyorum ki benim gibi vurmayın. Siz kendinizi vurun..” diye konuştu. 
Oktay, “O sorunun cevabını ben vereyim. Doğal yetenek genetik yetenek. Adam ne yediği içtiğinden değil. Adam vuruyor...” diyerek bu konuya noktayı koydu. 

Hami Mandıralı, bordo-mavililerin son durumu ile ilgili olarak ise, “Çok büyük paralar alıyor oyuncular. Bazıları kulübün üzerine çıkıyor. Kulübü, taraftarı, takımı yönetiyor. Bunlar yaşadığımız gördüğümüz şeyler. Aslolan bir şey var kimse Trabzonspor’dan büyük olamaz. Büyük diye adlandırsaydınız o zaman ben derdim ki benden büyük oyuncu gelmedi Trabzonspor’a.. Ben demedim. Benim için önce Trabzonspor’un menfaatleri geldi. Şimdi oyunculardan aidiyet yok. Sosa’ya veriyorlar Kucka’ya veriyorlar. Umurunda mı? Sosa her tarafı dövme yaptırmış, ağzında sakız çiğniyor, orada eğleniyor.
Bacak kadar Abdulkadir’in sorumluluk alırken benim zamanımda idmana çıktı. Oynatamadım. Kadroda tuttum. Yusuf’u oynattım. Yusuf ve Abdulkadir... Benim başkanım eski başkanım, çıkıp şunu söylüyor. Onlara ehliyet aldım, ev aldım. Ben onlara ehliyet almanı istemiyorum ev almanı istemiyorum. Onlara hak ettiği değeri vermeni istiyorum” dedi.