61SAAT HABER SERVİSİ

Süper Lig'in 19. haftasının erteleme karşılaşmasında Yeni Malatyaspor, Trabzonspor'u konuk etti.Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanan mücadele, Trabzonspor'un 3-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Trabzonspor’da maçın sonrasında Kaptan Sosa ve Abdülkadir Ömür beraber yayınca kuruluşa konuştu. Kaptan Sosa, “Aslında istediğimiz galibiyeti olamadığımız son maçtan sonra bugün burada kazanacağımız 3 puan gerekliydi. Bugün iyi savaştığımızı düşünüyorum. Abdüş için de çok mutluyum. Maçın başında sahaya çıkmadan önce bizle güzel konuşma yaptı. Çok uzun süredir bizle olamadığını artık bizle olduğunu ve beraber destek olacağını söyledi. Onun adına çok mutluyum ve çok iyi tecrübe gösterdi” dedi. 
Sosa yolun sonu nasıl gördüğü sorusuna, “Yolun sonu için çok büyük yol var. Henüz şu an itibariyle çok erkenken konuşmak doğru olmaz ve kolay olmaz. Çünkü bu yolun sonunda ne olacağını tam olarak bilemezsiniz. Biz elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Elimizden elen mücadeleyi verip yolun sonunda neler olacağını göreceğiz” dedi.

ABDULKADİR'DEN AVRUPA MESAJI

Trabzonspor’un genç yıldızı Abdülkadir Ömür, “Uzun süre sakatlıktı. 6 ay sonra sahaya çıktım. İlk 11 oynadığım maçtı. Kondisyon olarak kendimi daha iyi hissedeceğim maçtı. Hocam bana uzun süre verdi. Çok şansızdım, kendi gollerimi kaçırdım. Bunlara çalışmalıyım. İnşallah Başakşehir maçında takım olarak bu performansı gösterip iyi oynayıp kazanırız” dedi. 

Zirve yürüyüşünde neler hissettiği sorusuna ise Abdülkadir, “İnsanlar sürekli beni ve özellikle geçen sene alt yapıdan çıkan 4 oyuncu olarak çok konuşulmuştuk. Onların takdirine teşekkür ediyorum. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Burada şampiyonluk ve Avrupa Şampiyonasına en iyi şekilde performansımızı oraya taşımak istiyoruz. Orada da ülkemizi temsil edeceğiz. İnşallah altında kalkacağımızı düşünüyorum” dedi.