Trabzonspor’da yaşanan kriz taraftarları da böldü. Zaten zor bir süreçten geçen Trabzonspor’da Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz’ın açıklamaları ile ortam bir anda gerildi. Trabzonspor yönetimine ağır ifadelerle yüklenen Yılmaz’a, yönetimde dün siteden yayınladığı açıklama ile cevap verdi.
Trabzonspor yönetiminin yayınladığı açıklamanın ardından Trabzonspor’un 7 taraftar grubu da bugün Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde yayınladığı ortak bir açıklama ile Trabzonspor yönetimini ağır şekilde eleştirmiş ve Onursal Başkan Yılmaz’a sahip çıktı.
Ancak taraftar gruplarının bu açıklaması sosyal medyada olay oldu. Hemen hemen bütün yorumlarda 7 taraftar grubuna ağır eleştirilerde bulunuldu. Hem sitemize hemde sosyal medyada yapılan yorumlarda taraftar gruplarının bu açıklamasına anlam verilemediği ifade edilirken, yaşanan süreçte bu açıklamaların gereksiz olduğu vurgusu yapıldı.
Taraftarlar özellikle şike sürecinde ve Trabzonspor’un şuan bulunduğu durumda kaldı ki Fenerbahçe maçı öncesi böyle bir tartışmanın Trabzonspor’a zarar vereceği görüşünde. Bu nedenle 7 taraftar grubunun bu açıklamasını ise anlamsız bulduklarını kaydediyorlar.



İŞTE O YORUMLARDAN BAZILARI:

Eyüp Çakır:
FB’lilerin arayıp ta bulamayacağı gündem bu. Trabzon’u bir birine katmak zaten şike sürecinde yeterince birlik olamayan bizler şimdi bir birimize düştük. Allah sonumuzu hayırlı eylesin. Onursal başkan haklı ya da haksız ama konuşması çok zamansız! Şike sürecinde kendisi neredeydi acaba?

Yakup Kalyoncu:
“Kime hizmet ediyorsunuz allah aşkına bu kadar mı mesnetsiz bir açıklama olur. Onursal başkan ne yaptı bu güne kadar Allah aşkına biz ezilirken kılını mı kıpırdattı, mahkeme süresince? Neyin peşindesiniz Allah aşkına yazıklar olsun! Dün yazdım bugünde yazıyorum onursal başkan dediğimiz sayın Yılmaz tamamen fenerin ekmeğine yağ sürmektedir. Bu taraftar gurupları da buna maalesef çanak tutmaktadır”


EMRE:
“Bu yapılan konuşmayı şaşkınlık içerisinde okuyorum. Bugüne kadar Trabzonspor’a bir kuruş katkısı olmayan ve Trabzonspor’da gittiğinde Trabzon’un bana şu kadar borcu var diyip, incelemelerde tek kuruş alacağı olmayan bir kişi bu taraftarlar başkanları nasıl olurda destekler. Şaşkınlık içerisindeyim. Eminim ki bunu okuyan bütün taraftarlarda şaşkın içerisindedir. Geçmişi ne çabuk unutmuşlar bu arkadaşlar”


MACUT DUMAN:
“Acaba onursal başkan kaç lira vermiştir bu kulübe… Sözde taraftar grubu; senelerce hiçbir şey üretmemiş, Onursal Başkan şimdiye kadar nerdeydi? Çıktı ortaya artık arkasında kim varsa başladı sallamaya. Acaba arkada aziz olmasın


ADALET 61
“Sormak lazım, M.A.Y Beyaz TV’de Ömer Çavuşoğlu’na destek olup Trabzonspor’un sesini çıkartmadan beklemesi derken neyi kast etmiştir. Ucuz kahramanlar”


Kemal Efe
Bunlar mıymış taraftar.. Hadi oradan. O çok sevdikleri MAY’ın tv’sini izlesinler görsünler şikeciler nasıl cirit atıyor. Bende taraftarım ama MAY’ın ihraç edilmesini istiyorum…


Osman Demirci
Bende tam tersi yönetime sahip çıkıyorum,ve bu arkadaşları şiddetle kınıyorum…


Köksal Marmaris:
Dürüyenin Güğümleri

Aytekin Aydın:
Bunlar stadda bi araya hic geldiler mi bi sorun.?

Hüseyin Zabun:
Gurbetçi gençler, İstanbul Atatürk Havalimanında Fener maçı önçesi şikecilere karşı adaletsizliğe karşı bir kez daha haykıracak. İstanbul’da yaşayan herkesi havalimanına bekliyoruz. Trabzonsporluyum diyen orda olsun. Zaman destek zamanı birlik zamanı. Bu konuyu Trabzondakiler tartışsın. Biz anlamayız, yumurtamı tavuktan çıkar tavuk mu yumurtadan.. Boş zaman konuları bunlar.. Önce hak ettiğimiz davamızın arkasında duralım..