Trabzonsporlu taraftarlar Türkiye Futbol Fedarasyonu ile Kulüpler Birliği toplantısının ardından çıkan sonucu sosyal paylaşım siteleri üzerinden yorumlarla değerlendirdi.

İŞTE O YORUMLARDAN BAZILARI:

Levent Ustabaşı: METRİS ile anlaşmalar tamam! 12 puan silinecek kupa Trabzonspor'un olacak! E tamamda kirli bir takımın olduğu ligde kim temiz kalacak?

Ozan Aydın: Arkadaş herkes 58. madde değişmesin, uygulansın diyor. Ama alınan karar hep farklı.
Yavuz Semerci: Asil simdi gozumuzun icine baka baka sike yapiliyor

Cafer Aydın: Fener'i bir kereliğine düşürmeyeceksin, sonradan şike yapn gelip demeyecek mi siz Fener'e yaptınız kardeşm bana da yapcaksınız 1 kereliğine

Ulaş Özdemir: Sadri Şener kupayı garantiye aldı. Geçen yılın şampiyonu TS! Ama bir kereye mahsus! Bu mu yani?

Footbal_Turkey: Bu arada gozardi edilmesin,12 puan silinse bile play-off da yariya dusecegi icin 6 puan silinmis gibi olacak.

TS Bordomavi: Sonunda ağızlarındaki baklayı çıkardılar. Puan silme cezası bir seferlik af !

Sevinç Yavuz: Feneri kurtarma operasyonu başarıyla tamamlanmıştır.Yayında ve yapımda emeği geçenlere selamlar!!!!

Tolga Sağlam: Bu 6 Günlük içerisinde Trabzonspor Hakkında Çokşey Yazılıp Çizilecek Fb'nin Suçu Minimuma İndirilecek Ortam Gerilip Yumuşatılacak.Hazır Olun

Kübra: Bir defalığa mahsus demek fenere mahsus demektir.Fenere mahsus yasa değiştirme,ceza hafifletme.Bu ülkede yaşamak fenerlilere güzel.

Ramazan Akkaya: hadi biraz dürüst olun,FB küme düşecek diye başlıklar atarken,FB taraftarının küme düşme kaldırılmasın diyeceği aklınıza gelmemişti değil mi

Mehmet Özcan: fener küme düşmesin, tamam kabul. ama fenerliler de bir daha "biz aslında küme düşmek istiyorduk" demesin, kabul mu?

Mehmet Irfan Coşkun
FENERBAHÇENİN DİĞER KULÜPLERİ DE ŞİKENİN İÇİNE ÇEKEREK MEVCUT DURUMUNDAN KURTULMA ÇABALARINA KARŞIN, BAŞTA TRABZONSPOR OLMAK ÜZERE DİĞER KULÜPLERİN SADECE SUSMASI BENİ ÇILDIRTIYOR!!!
 
Haluk Civan Ongan
Mehmet Ali Aydinlar, ne kadar durust bir adam oldugunu, ne kadar duzgun adam oldugunu, ne kadar mukemmel cocuklar yetistirdigini bilmesem cidden sana agir konusurdum. Seni kullaniyorlar Baskan, kendini buna alet etme, lütfen.
 
Mehmet Irfan Coşkun
SADRİ ŞENER; "KUPAYI BİZE VERECEKLER". BU BİZE YETER Mİ SANIYORSUNUZ! 96 DAN BERİ ÇALINMIŞ 4 ŞAMPİYONLUĞUN HIRSI ANCAK FENERBAHÇENİN KÜME DÜŞMESİYLE GEÇER! BUNUN İÇİN BASTIRIN, YUMUŞAK AÇIKLAMLARLA OYALAMAYIN BİZİ!!
Adil Bal
NE KADAR MASUMSUNUZ HİÇ BİŞEDEN HABERİNİZ YOK DA.
 
Trabzon Spor
Bu kararlardan sonra demek oluyorki şike serbest
 
Yahya Karabina
‎"ŞİKE SERBEST!"
 
TrabzonSporlu Gençler
Feneri kurtarma operasyonu başarıyla tamamlanmıştır.Yayında ve yapımda emeği geçen tüm ….. ALLAH bin belasını versin!
 
İbrahim İskender
Cumhuriyet içinde cumhuriyet oluyormuş,büyükmüşsün fb.Diyecek sözüm yok.
 
Soner Doksanbir
Bu karar alınırken Trabzonspor başkanı sayın Sadri Şener ve küme düşme cezasının kaldırılmasına karşı çıkan diğer kulüp başkanları. Bu karar alınırken ps 3'mü oynuyorlardı diye merak ediyorum. Atıp tutan başkanlar nerdeydiniz bu karar alınırken.
 
yakupcamoğlu
UEFA herşeyin farkında… (Arsızlar yönetiyer, hırsızlar oynuyor fotoğrafı ile)

hakansener
küme düşme olmadan ağız tadıyla maç izlenmez. nerde bizim yönetim