Trabzonspor'un üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Son 7 maçta alınan 5 mağlubiyet sonrası, Şota'nın soyunma odasında söylediği "tamam beni istemiyorsunuz ama Trabzonspor için sahaya çıkın" sözleri gerçekleri de ortaya döktü.
Başta Onur Kıvrak ve Mehmet Ekici olmak üzere pek çok oyuncunun Şota ile mesafeli oldukları aynı isimlerin Süleyman Hurma'yla da aralarının iyi olmadığı bildirildi.



Trabzonspor'da kriz! Futbolcular şokta
Trabzonspor'da yaklaşan kongre öncesi yönetimden, takıma ve kulüp çalışanlarına kötü haber geldi.
Fotospor Gazetesi'nin haberine göre; Şota'nın bu zor günlerde bırakıp giderek bir daha Trabzon'a dönme ihtimalini ortadan kaldırmamak için istifa etmediği ise gelen bilgiler arasında. "Başarısızlıklar sonucunda istifa ederek" gittiği takdirde yeniden şehre gelme ihtimalinin çok zor olduğunu düşünen Şota, yakın çevresine "Trabzon'a gelmek için çok erkendi. Hiç gelmek istemedim. Uygun zaman değildi. Şartlar da istediğim gibi değildi. Takımı da ben kurmadım. Ancak Trabzonspor'dan görev geldiğinde ve bana ihtiyaçları olduğunu söylediklerinde hayır diyemedim. Erken gelerek Trabzon hayalimi tam istemediğim şekilde yaşıyorum" dediği ortaya çıktı.


Sinyali daha önce vermişti
Gürcü teknik adamın gelirkende de büyük tereddütler içinde olduğu ve gelmek için uygun zaman ve uygun şartların oluşmadığını düşündüğü de zamanında çok konuşulmuştu.
Daha önce katıldığı bir programda, "Eğer bir yere gitmek istemezsem orası da Trabzon" diyen Şota, "Antrenörlük zor bir iş. Birisi penaltı kaçırır, sen kötü oluyorsun. Orası sevdiğim bir yer; onlar da beni çok seviyorlar. Bu sevgi kaybolmasın. Sonuçta futbolda sonuçlara bağlı her şey" sözlerini kullanmıştı.