61SAAT HABER SERVİSİ -  ÖZEL HABER - Ancak kaderin cilvesi burada dikkat çeken bir şekilde ortaya çıktı. Trabzonspor A takım seviyesinde en son 2001-2002 sezonunda Teknik Direktörlük yapan Sadi Tekelioğlu'nun Şota Arveladze ile aynı kaderi paylaştığı ortaya çıktı. O dönem Bordo-Mavililerin başında sezona başlayan Sadi Tekelioğlu üst üste 3 galibiyet almış ve takıma bir hayli güven gelmişti. Ancak o dönemde aynı bu sezon olduğu gibi işler bir anda tersine dönmüş ve takım üst üste 3 mağlubiyet aldı.
3 mağlubiyetin ardından Ankaragücü ile 2-2 berabere kalan Sadi Tekelioğlu'nun Teknik Direktörlüğünü yaptığı Trabzonspor, sonrasında Kocaeline yine mağlup olmuştu.
Sadi Tekelioğlu takımın başında Şota Arveladze gibi 11 maç kalırken bu maçlarda 4 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 2'de beraberlik aldı.
Şota'da bu sezon takımında başında 11 maç kalmış ve Tekelioğlu gibi, 4 galibiyet, 2 beraberlik, 5 mağlubiyet aldı.
Sadi Tekelioğlu'nun Şota ile aynı kaderi paylaşan bir diğer durumları ise derbi maçlarda yaşandı. Trabzonspor o dönem ligin açılış maçında Beşiktaş'ı aynı bu sezon ki gibi 2-1'lik skorla mağlup ederken Galatasaray'a ise 3-1 mağlup olmuştu.
Şota'da bu sezon Beşiktaş'ı 2-1'lik skorla yenmiş ardından Galatasaray'a ise mağlup olmuştu.
Trabzonspor, Sadi Tekelioğlu'nun ayrıldığı ve Brigel'in başa geldiği sezonda ligi 14. sırada bitirmiş ve  küme düşme hattından sadece 3 puan uzakta kalmıştı. 

Kaynak:
 61saat.com