61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor ligde aldığı üst üste 3 mağlubiyetin ardından bugün de Konyaspor'a bariz hakem hatalarıyla 2-1'lik skorla mağlup oldu. Maçın ardından konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, maç esnasında yaşanan penaltı pozisyonu ve Konyaspor 'un ikinci golünde ofsayt pozisyonunu görmek istedi.
 
Konyaspor'un penaltı pozisyonunun dışarda ve ikinci golün de ofsayt olduğunun görülmesi sonrası Şota, "En az 80 santim dışarıda. Ortada olan görmüyor, arkada olan görmüyor, çizgide olan net duruyor. Hakem o da görmüyor. 6 göz görmüyor" dedi. 

Şota, "Bizi çok iyi buldular galiba.  22 santim ofsayt.
"İki defa kaleye gelen bir takım iki büyük hata yapıyor. Galatasaray maç haftası aynı. Yanında 3 metrelik pozisyonu görmüyor. Penaltıyı görmüyor. Hakem geliyor burada. İlk isim duyarken dedim ki ya bizi mahveder, ya da rakibi mahveder. 23 santim Tamam insan görmeyebilir. Ama oynatmıyor. Oyunu oynatmıyor. Durduruyor istediği yeri durduruyor. Kontra atağa çıkıyoruz. Bu kadar mı iyiyiz de durduruyorlar. Daha iyi olmadık. Ne dediğimi bilmiyorum. Öyle bir net maçta. Öyle hatalar olur mu? Bıraksın oynayalım. Tempoyu yakalıyoruz durduruyor hatayı. Bir hakem oynayamaz mı? Çıksın şimdi yayına çıksın. Çok merak ediyorum ne diyecek. Biz mi bırakacağız hep" dedi."