61SAAT HABER SERVİSİ -  Trabzonspor ligde aldığı üst üste 3 mağlubiyetin ardından bugün de Konyaspor'a bariz hakem hatalarıyla 2-1'lik skorla mağlup oldu.  Maçın ardından basın toplantısında Şota Arveladze istifa sinyali verdi. Bordo-Mavililerin hocası, "Başkalarını suçlamak, benim işim değil aslında. İçim rahat değil. Son 3 maçta.. Son Ankara maçını geçip iyi gidaşat, iyi oyun geliyor bir akın hakem görmüyor. İstediği tarafa oyunu taşıyor. Cüneyt Çakır da aynı yaptı. Oynatmadı bizi.. Bu hakem geldi. Bir defa uyar kaleciyi  bir oyuncuyu uyar. 15 dakikada aynısına başladı. E 80. dakikada uyardı. Ofsaytı görmüyor. Penaltıyı görmüyor. Çıksınlar ya anlatsınlar. Baskı kurduk, pozisyonlara girdik. Direkten dönen top var hemen buldu bizi. Nerde buluyorlar, buşehirden bu takımdan ne istiyorlar çözemedim. Daha o kadar iyi olmadık. Korkmasınlar. Daha var. Hemen mi temizleyecekler.
6 kişi görmez mi göz ya.. En iyi hakem geliyor görmüyor. Ters çalsın ne olur? Kayseri'de görmedi iki tane penaltı. Görme ne olacak? Olmayan penaltıyı gördümü atamıyoruz. Allah büyük.. O daha bir şey vermez bize. Birisini mahvedecekler. çIksın özür dilesin. Girer girmez bunu gördük. Arkadaşlar 10 sene bu işi yapıyorsunuz. Biz mi öleceğiz, biz mi bırakacağız.
10 dakika çaldığını görmedin mi? Kaç defa bizim kontra atağı kesti. Bir görmez mi hakem top kime dönüyor diye.. İlk kural ya...
Trabzonspor3'de 3 yaparken burada hocası bir sorumluluk alacak. Ne kadar seviyorsa ne kadar sevmiyorsa.. Seviliyorsa daha fazla. Biz yaptığımız işe daha iyi bakacağız. Trabzonspor öyle kulüp değil. 3'de 3 çeksin. Bunun gerçeğini konuşuruz. Maçtan sonra. Kolay değil.. Gerisini gerektiğini neler olacağını zaten konuşuruz düşünürüz.. Kimsenin hakkını, kimsenin bu kulübün geleceğini  oynamaz tabiki..." dedi.