61Saat Spor Servisi - Trabzonspor’da Hüseyin Çimşir’den boşalan teknik direktörlük koltuğuna kimin geleceği büyük merak konusu haline gelirken bu mevkiye Abdullah Avcı ve Şota’nın ismi gündeme gelmişti.

Şota’nın Bordo Mavili takımdan yüksek ücret istediği ve bu nedenle bu girişimin olmadığı iddia edilirken gazeteci Hakan Yoloğlu deneyimli teknik adamla olan görüşmesini 61saat’e aktardı.

Yaşanan “yüksek ücret” iddialarıyla ilgili Şota’yla görüştüğünü aktaran Yoloğlu  “Şota devre dışı bırakılsın diye Şota’nın Phaktor takımınından 3 milyon euro aldığını söylüyorlar. Trabzonspor’dan teklif aldığını ve çok para istediğini söylüyorlar. Bu tamamen yalan ifadededir. Şota bu kadar parayı sevseydi, Ajax’a giderken 750 bin Euro’sunu bıraktı. 2015’de geldiğinde ise 2 milyon Euro bıraktı. 1 lira bile istemedi mahkemeye gitmedi. Söylenenler doğruyu yansıtmıyor. 

"TRABZONSPOR İLE GÖRÜŞMEDİM, KONU TRABZONSPOR İSE PARA ASLA KONUŞMAM "

Ben Şota’yla görüştüm ve kendisi “şu ana kadar yönetim kurlunundan transfer teklifiyle ilgili görüşen olmadı. Şu kadar para istedi, kesinlikle doğru değildir. Konu Trabzonspor ise parayı hiçbir zaman konuşan insan değilim. Bugün Şota Arveladze isem bunu Trabzonspor'a borçluyum. Trabzonspor sayesinde Avrupa’da forma giydim. Trabzon benim için kimlik, Trabzonspor kendi takımımımmış gibi konuşuyorun. Kesinlikle Trabzonspor yönetiminden kimseyle görüşmedim. Trabzonspor konu olunca parayı ön planda tutan birisi değilim. “ dedi.