61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor, Konyaspor maçı bugün Hüseyin Avni Aker'de karşı karşıya geliyor.  Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, şu şekilde konuştu: 

"Son 2 hafta etkiledi herkesi. Ama tekrar bizim elimizde her şey. Futbolara söyledik. Daha erken. Kaçırdık fırsatı tekrar başlıyoruz. İnşallah iyi bir başlangıç olur" dedi. 
Onur'un sakatlığı ile ilgili olarak, Esteban'dan ne beklediği sorusuna, "Top tutmak" diye cevap verdi. 
Biraz ameliyattan olan dizinde ödem var. Az süre değil sonucunda 1 sene 8 ay gibi bir süre uzak kaldı. Bu tarz sakatlıklar oluyor. Çok çok zor olduğuna inanmıyorum. Umarım öyle değildir. Bu ara inşallah iyi bir tedavi ile erken döner" dedi. 

Cavanda'nın Belçika, Okay'ın da Türk milli takımına çağrılması ile ilgili olarak ise Şota,  "Biz futbolcuları başka milli takımlar için hazırlamıyoruz. Trabzonspor için hazırlanıyoruz. Türkiye milli takımı için hazırlanıyoruz. Bizden birisi milli takıma gidiyorsa iyi oynuyor ve doğru bir tercih ettik. Doğru transfer ettik. Ama sonuç burada başlıyor ve burada bitiyor. Burada Trabzonspor'un başarılı olması için bu futbolcular burada. Demek ki unutmasınlar" dedi.