Trabzonspor'da teknik direktör Şota, futbolculardan aldığı özeleştiri sonrasında Süleyman Hurma ile birlikte soluğu Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yanında aldı. Başkan sordu, Hurma ve Şota cevapladı. Başkan, "Maç kazanılır kaybedilir. Ama Galatasaray maçında kazanmak için herşeyi yapan takım, Osmanlıspor maçında nereye gitti?" diye sordu. Buna Şota'nın cevabı, "Emeklerinin karşılığını alamayan futbolcular mental olarak düşüş yaşadılar. Akılları hakları hakem tarafından çalınan Galatasaray maçında kaldı. Onları bu maça mental olarak hazırlayamayan suç bende" dedi. Şota oyuncularını korurken, Osmanlıspor maçının bir istisna olduğunu tekrarlanmayacağını anlattı.

Hami'ye sitem etti!
Trabzonspor eski teknik direktörü Mandıralı, son dönemde yaşanan sıkıntıların üstesinden gelinmesi için uyarılarda bulundu. Şota, sahada her şeyin gözüktüğünü anlatarak, "Sahada bir şeyler yapmak isteyen ve kendini eğlendiren bir grup var. Şota'nın takımın geleceğini kurtarması adına radikal bir hamle yapması lazım. Herkes kendine çekidüzen vermeli" ifadesini kullandı. Şota ise kendine medya yolu ile tavsiyelerde bulunan ve çok sevdiğini söylediği Hami Mandıralı ile ilgili olarak da dost sohbetlerinde, “Hami Abi ile ben sık sık konuşuyorum. Dertleşiyorum. Keşke direkt bana deseydi diyerek sitem etti.

Şota yokken gırgır!
Trabzonspor’da üst üste alınan 2 mağlubiyet sonrası moraller bozuk. Son idman öncesi Şota sahaya gelmeden önce futbolcular birbirleriyle şakalaşıyordu. Şota'nın antrenman sahasına gelmesiyle şakalaşan futbolcular bir anda buz kesti. Futbolcuların yedikleri azar sonrasında oyuncularını daha fazla ciddiyete davet ettiği bildirildi.