Trabzonspor'da ligin bitimine bir hafta kala Hüseyin Çimşir ile karşılıklı anlaşılarak sözleşmenin feshedilmesinin ardından teknik direktör arayışları başladı. Süper Lig'de bir maça ve Türkiye Kupası finaline Eddie Newton ile çıkacak olan bordomavililer ilk etapta İngiliz teknik adamın takıma yapacağı etkiyi de yakından gözlemleyecek. Yönetimin, tecrübeli isimle de devam etme ihtimalinin bulunduğu öğrenildi. Ancak gündemindeki teknik adamlar listesi de oldukça kabarık. Bordo-mavili yönetim kurulu; Abdullah Avcı, Şota Arveladze, Robert Prosinecki ve Tayfun Korkut ile görüşme yapmayı planlıyor.

ŞOTA ARVELADZE İHTİMALİ DÜŞÜK
Pahtakor ile geçtiğimiz sezon Özbekistan ligini şampiyonlukla tamamlayan ve Asya Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Şota'nın gelme ihtimalinin düşük olduğu öğrenildi. Özbek ekibinin, başarılı teknik adamı bırakmak istemediği ifade edildi.

Yeni kontratı bulunan Şota'ya da herhangi bir teklifin de gitmediği gelen bilgiler arasında..

Kayserispor'da önemli işlere imza atan Prosinecki ise iki sezondur Trabzonspor'un gündeminde. Yönetimin her zaman çalışmak istediği tecrübeli hocanın agresif yapısının takımla uyum sağlayacağı düşünülüyor.