Şota, dün akşam Barcelona ile Sevilla arasında oynanan Süper Kupa maçı ile ilgili olarak, "İlk defa Gürcistan’da böyle bir maç oldu. İnşallah bundan sonra daha iyi maçlarda gelecek. Şampiyonlar Ligi finali, UEFA finali gibi. Güzel bir maç oldu. Gerçekten çok güzel bir atmosferdi. Çok büyük oyuncular oynadı. Bizim için maçın uzun olması da güzel oldu. Seyirci 120 dakika Messi’yi seyretme şansı buldu. Çok güzeldi gerçekten. Organizasyon olarak da çok güzel geçti” diye konuştu. 

“İSPANYA LİGİ İLE BURAYI KIYASLAMAK DOĞRU DEĞİL”
Şota, bir basın mensubunun, “İspanya futbolu ile Türk futbolunu kıyaslarsanız ne söylerseniz?” şeklindeki sorusu üzerine şu ifadeleri kullandı:
“Kıyaslamak doğru değil bence. Barcelona’da dünya yıldızları oynuyor. Herkes yapamaz bunu. Finansal açıdan isim açısından dünyada öyle iki üç tane kulüp vardır bunları yapabilen. Kıyaslamak onun için bence doğru değil. Biz ne kadar istersek de bu kolay olmuyor. Kıyaslamanın doğru olduğunu düşünmüyorum.”

“BURSASPOR İYİ BİR TAKIM”
Bursaspor ile oynayacakları maç içinde değerlendirmede bulunan Gürcü teknik adam, “Kolay takım yok ligde. Geçen sezon bunu gösterdi zaten her sezonda bunu görüyoruz. Son 7-8 maç kala bizim fikstür kolay diyen takımlar çok şey kaybetti. Bursaspor bu ligde şampiyon olan iyi bir takım. İçeride oynuyoruz. İyi başlamak çok önemli bizim için. Galibiyet çok önemli. Sadece bunu düşünüyoruz. Rakibe saygılı olarak oynayacağız. Antrenmanlarımıza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Şota, transfer çalışmalarının da sürdüğünü ifade ederek, “Transfer için çalışıyoruz. Transfer sezonu bitene kadar çalışmalarımız devam edecek” dedi.