61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor’un Dozer Cemil Usta sezonunuda liderlik koltuğuna oturmasının ardından yine İstanbul medyası tüm pisliklerini ortaya çıkarmaya başladı. 

Sözcü Gazetesi yazarı Taylan Büyükşahin "Dev kulüpler satış masasında" isimli haberinde Bordo Mavilileri hedef aldı.

 Süper Lig'de maç eksiğiyle lider konumda bulunan Bordo Mavililer yine İstanbul medyası tarafından hedef alındı. Sözcü Gazetesi'nde yer alan haberde 1 milyar TL’ye yakın borcu olan Bordo Mavililerin borcunun ödendiğini, örtülü ödenekten para aldığını, kollandığı gibi iddialara yer verdi. 

Bilindiği üzere Trabzonspor Kulübü hem resmi sitesinden hem de Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun yaptığı açıklamalarla bu tür iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve dava açacağını duyurmuştu.

Trabzonspor Kulübü’nün yükselişini çekemeyen bu tür iddialara Bordo Mavili taraftarlar tepkilerini sosyal medya üzerinden gösterirken Trabzonspor Kuübü Hukuk Kurulu’nun da bu yazıyı incelemeye aldığı ve gerekli girişimlerde bulunacağı öğrenildi. 

İŞTE SÖZCÜ'NÜN O HABERİ

Bankalar Birliği ile kulüpler arasında yapılan kredi yapılandırması borç batağına saplanan futbola çare olamadı. İflas noktasındaki kulüplerin satışları gündemde.