Trabzonspor'da transferin en gözde isimlerinden olan Olcan Adın'a, Galatasaray ve Beşikaş'ın ardından Rus ekibi Spartak Moskova'nın da talip olduğu öğrenildi.

Takımıyla bir yıllık sözleşmesi olmasına rağmen ailevi nedenleri gerekçe göstererek izin isteyen Olcan'ı, bordo mavili yönetim ise bırakma taraftarı olmadığını açıklamıştı. Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da başarılı oyuncuyla yaptığı görüşmede, gelecek sezon için şampiyonluğa koşan bir kadro oluşturacaklarını, kendisini de bu kadroda görmek istediklerini iletmişti. Ancak, başarılı futbolcu ailevi nedenlerini gerekçe göstererek gelen teklifleri değerlendirmek istediğini ifade etmişti.

OLCAN ADIN'I MURAT YAKIN'LI SPARTAK MOSKOVA DA İSTİYOR

Bordo mavililerin bırakmak istememesine rağmen Galatasaray ve Beşiktaş'ın resmen talip olduğu Olcan'ın durumu belirsizliğini koruyor. Türkiye'nin iki köklü kulübünün ardından başarılı futbolcuya bir teklif de yurt dışından geldiği öğrenildi.

Takımın başına teknik direktör olarak Murat Yakın'ı getiren Rus ekibi Spartak Moskova'nın da Olcan için Trabzonspor'a teklifte bulunduğu, ancak bordo mavililerin bu teklifi reddettiği iddia edildi.

Trabzonspor Kulübü CEO'su Burak Gürdal, geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında, başarılı isme yurt içi ve dışından ciddi teklifler geldiğini belirtmiş, ancak Olcan'ın kolayca feda edilecek oyuncu olmadığını vurgulamıştı. Gürdal, kulüp menfaati için olabilecek teklifler gelmesi halinde ise bunu yönetim kuruluna sunacağını kaydetmişti.

Trabzonspor yönetiminin, Olcan'ı yapılacak son görüşmede de kararından vazgeçirememesi halinde kulüp menfaatleri doğrultusunda gelen teklifleri değerlendirmeye alacağı belirtiliyor.