90' Maç sonucu Standart Liege 0 - 0 Trabzonspor

88'
Maçta tempo iyice düştü. İki takımda kendi alanlarında pas yapıyor.

87' Oyundan çıkan oyuncu Olcan, oyuna giren oyuncu Alanzinho

85'
Colman'nın kullandığı korner rakip oyunclar karşıladı.

84'
Henrique'nin kafayla indirdiği top Vittek'in önünde kaldı. Vİttek kaleci ile karşı karşıya vuruyor az farkla dışarıda.

81'
Alanzinho'nun kazandığı serbest vuruşu Emre Güral kullandı. Baraja çarpan top kornere çıktı.

78'
Colman'ın serbest vuruşunda dönen top Vittek'in önünde kalıyor. Vittek vuruyor kaleciden sekiyor Barış Özbek tamamlıyor ancak ofsayt.

77' Marek Cech çıkıyor, Serkan giriyor.

77' E
mre Güral ceza alanının dışına doğru ilerliyor ama faul. Trabzonspor serbest vuruşu kullanacak.

75'
Liege'li futbolcu sağdan ceza alanında odğru giriyor Onur'la karşı karşıya kaldı. Onur topa uzanarak tehlikeyi engelliyor.

74'
Colman orta alandan kullandığı serbest vuruşu ceza alanına ortalıyor. Mustafa Yumlu'dan kafa vuruş aut.

73'
Giray Kaçar oyundan çıkıyor yerine Emre Güral giriyor.

72'
Colman korneri ceza alanının dışına doğru ortalıyor. Ancak Trabzonspor etkili olamıyor.

72'
Marek Cech sağ kanattan ceza alanında doğu ortalıyor. Liege'li oyunculardan ters vuruş korner

71'
Standart Liege'li oyuncu sağdan cezaalanında doğru girmeye çalıştı. Celutska geriden yetişerek topa müdahale edip tehlikeyi önlüyor.

70' Soner Aydoğdu kenara geliyor. Vittek oyuna dahil oldu.

69' Alanzinho aldığı topla ilerlerken yerde kaldı topu Halil aldı Halil ceza sahasına girdi Soner'e çıkardı Soner sert vurdu kalecide kaldı.

64' Alanzinho ceza sahası dışından vurdu top kalecide kaldı.

61' Standart Liege Trabzonspor defansını 3'e 1 yakaladı tehlikeli atak Sol Bamba son anda ayak koyarak topu kornere çıkardı. Kornerden sonuç yok.

57' Trabzonspor ve Standart Liege'de oyuncu değişiklikleri Trabzonspor'da Barış Özbek Yasin'in yerine oyuna giren isim.

53
' Standar Liege oyunlar ceza alanın çıok hızlı girdi Onur ile karşıkarşıyta kaldılar Onur topu çıkardı.

46'
Standart Liege'li Gonzales ceza sahasında Onur ile karşı karşıya Onur çok başarılı ve topa hakim oluyor.

D.A. Trabzonspor karşılaşmanın 2.yarısına Alanzinho, Colman, Cech ve Henriqe'yi alarak başladı. Çıkan oyuncular Ferhat, Sapara, Zokora ve Volkan.

45' İlk yarı sonucu SL 0 - 0 TS

44'
Trabzonspor son dakika atağında Halil'le pozisyona girdi son anda kaleciden dönen topta Soner'de topu ağlara gönderemeyince Trabzonspor bir pozisyonu daha gole çeviremedi.

43' Trabzonspor takımı sık sık atağa kalkıyor. Preslerde başarılı olan bordo mavili ekip bitiricilikte zorlanıyor. İlk dakikalarda odlukça hızlı ve sitekli başlayan Trabzonspor ilk yarının son dakikalarına doğru tempoyu düşürdü.

40'
Standart Liege atağında Van Damme sert vurdu Giray Kaçar vücudunu topa siper etti korner. Korner atışından sonuç çıkmadı.

37' Standart Liege Van Damme'nin pası ile Vainqueur'u buluşturarak tehlikeli geldi. Vainqueur vurdu kaleci Onur son anda mükemmel bir kurtarış yaparak topu kornere çeldi.

36' Kalecinin biraz ileride olduğunu gören Sapara uzaktan aşırtma bir vuruş vurdu top üstten auta çıktı.

35'
Standart Liege Gharson ile bir kez daha köşe vuruşu kullanıyor. Ceza sahasına gelen top Onur çıktı ve aldı.

33'
Halil'in pasından sonra topu önünde bulan Volkan Şen ceza alanının dışından sol ayağı ile bir vuruş çıkardı. Ancak o kadar başarılı bir şut olmadı.

32'
Standart Liege köşe vuruşu kullaıyor. Gherson penaltı noktasına doğru gönderdi Onur yumrukla uzaklaştırdı.

30'
Sol kanatta top sajhip olan Sapara uzun top ile Yasin Öztekin'e topu yolladı. Yasin sol çaprazdan kaleye vurdu. Top kaleciden Halil'in önünde düştü ancak Halil kötü bir vuruş yaptı ve o şansı değerlendiremedi.

28'
Ceza alanının içinde Volkan Şen'e yapılan müdahelede hakemin düdük çalmaması Volkan Şen'i kızdırdı. Topu seyircilere doğru attı.

27'
Trabzonspor sağ kanattan Volkan ve Sapara'nın pasları ile ceza alanına kadar geldi. Volkan Şen sağ taraftan topu Halil'e atmak istedi ancak başarılı olamadı.

26'
Yasin Öztekin ara pası ile Volkan Şen'i cezalanına soktu. Volkan Şen'de tehlikeye girmeden topu Halil'e yolladı ancak top Halil'e ulaşmadı.

*Şenol Güneş her poziyon sonrası sık sık not alıyor.

23'
Standart Liege sol taraftan etkili geldi ceza sahasına gelen topa Buyens vurdu Onur topa sahip oldu. Standart Liege bu dakikalarda Trabzonspor kalesine tehlikeli geliyor.

21' Standart Liege'li oyuncu Gerson sol kanattan ceza alanına ortayı kesti Trabzonsporlu futbolcular bir an anlaşmazlıklar yaşadı. Tehlikeli bir poziyon olabilirdi son anda Soner Aydoğdu son müdaheleyi yaptı.

20'
Liegle oyuncu Van Dam ceza alanının dışından güzel bir şut çıkardı. Ancak top kaleyi bulmadı.

17'
Soner Aydoğdu ortasahadan aldığı topu uzun top ile Yasin Öztekin'e atmaya çalıştı. Ancak ofsayt!

16'
Standart Liege'nin orta alandan kullandığı serbest vuruş ile Trabzonspor kalesinde ufak bir tehlike oluşturdu.

14'
Maçın en net fırsatı! Sapara orta alandan tekrar Volkan Şen'e pasını atıyor. Volkan Şen kaleci ile karşı karşıya kalıyor ancak son vuruşta başarılı olamıyor.

12'
Sapara ortasahadan aldığı topu Celutska'ya ara pası ile ulaştırmaya çalıştı ancak defans buna izin vermedi.

10'
Volkan Şen sağ kanatta 3 futbolcu karşısında cezalanına girmeye çalıştı ancak başarılı olamadı. Maçın başında tempo biraz düştü.

9'
Şenol Güneş toplçularını sık sık uyarıyor. Özellikle takım savunmadan hucüma geçerken uyarılarda bulunuyor.

8'
Liege'li Gerseon orta sahadan cezaalanına doğru ilerken, Sol Bamba müdahele ederek tehlikeyi önledi.

5'
Zokora'nın ortasahada kaptığı topu sağ kanattan koşan Volkan Şen'e attı. Volkan Şen cezasahasının sağ tarafından topu yan filelere yolladı.

3'
Volkan Şen sağ kanattan kaptığı topu ara pas ile Halil'e atmaya çalıştı ancak top defansa takıldı.

2' Trabzonspor yeni transferleri Soner Aydoğdu ve Yasin Öztekin'in presleri ile atak yapmaya çalışıyor.

1'
Sapara soldan kaleye doğru içeri girdi. Arkaya doğru pası çıkardı ancak top Halil'in arkasından hızlı geçti.

1'
Karşılaşma Trabzonspor'un vuruşuyla başladı.

M.Ö.
Giray Kaçar kaptan olarak sahaya çıktı.

M.Ö.
Geçtiğimiz günlerde Charleio hazırlık maçında gol atan Yasin Öztek'in bugün kü maçta ilk 11'de yerini aldı.

M.Ö.
İki takımın oyuncları sahaya girmeye başladı. Trabzonsporlu oyuncular neşeli görünüyor.

İLK 11'ler :
Trabzonspor; Onur, Celustka, Giray, Bamba, Ferhat, Volkan, Zokora, Soner, Yasin, Sapara, Halil onbiriyle mücadele edecek.

M.Ö.
Emre Güral maç öncesi açıklamaları; "Öncelikle çok mutluyum buradayken çok neşeli çok zevkli geçiyor. Ne kadar ağır olsa da ben geldiğimden beri burada arkadaşlar bana çok iyi davranıyor. Çok memnunum. Ben çalışıp kendimi gösterdiğimde hocanın bana şans vereceğine inanıyorum her şeyin bir zamanı var. Ben kendimi göstereceğim. Seyircilerin ilgisi çok iyi  benimle konuşuyorlar bana yakınlar çok güzel bir şey . Onları görmek umut verici"

M.Ö.
Tolga Zengin maç öncesi açıklamaları; "Yoğun bir tempo geçirdik. Hazırlık maçı yaptık . Son hazırlık maçında evlerimize döneceğiz. onu değerlendirip tekrar 10 günlük kampa geleceğiz. Bu kamp hem hazırlık maçları yapıyoruz hem güç takviyesi yapıyoruz. Her şey güzel gidiyor. yenmek önemli yenmek bir alışkanlık. Sakatlık yaşamadan inşallah kampı bitiririz. Sezon başlarında güç toplamak güç depolamak içindir her zaman ağır olur. Gayet normal bir durum. Sezon başı kampları her zaman önemlidir."

"Takımıza gelen yeni oyuncular birbirinden kaliteli. Birbirinden iyi çocuklar kaliteli çocuklar. Onlarda adapte oldular oyunculuk olarak iyi bir futbolcularda kaliteli futbolcu olmasalar Trabzonspor onları transfer etmez."
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Trabzonspor kampın ilk ciddi sınavını Belçika'nın güçlü ekiplerinden Standard Liege karşısında verecek. Teknik Direktör Şenol Güneş eksikleri görme açısında karşılaşmaya büyük bir önem verirken, kafasındaki ideal kadro hakkında da notlar tutacak.

Hollanda kampının son hazırlık maçını 21 Temmuz Cumatesi günü TSİ ile saat 19:00'da Belçika'nın güçlü ekiplerinden Standard Liege'e karşı oynayacak olan Trabzonspor'da ilk ciddi sınavını verecek.

Oyandığı 3 hazırlık maçında 2 galibiyet ve bir beraberlik alan Karadeniz ekibi, Hollanda kampının ilk hazırlık maçını KFC Uerdingen karşısında 1-1'lık skor alırken, Wıllem II'i 4-1 mağlup etti. Belçika'nın Chaleroi takımı karşısında ise sahadan 1-0'lık galibiyet ayrılmıştı. Bordo-mavili takımın söz konusu maçlarda ortaya koyduğu futbol beğeni kazanırken yeni transferlerin durumu ise teknik direktör Şenol Güneş'i memnun etmişti.

GÜNEŞ İDEAL KADRO İÇİN NOTLAR TUTACAK


Hollanda kampının ilk ciddi sınavını Belçika'nın güçlü ekiplerinden Standard Liege karşısında verecek olan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş'de gelecek sezon oynatmayı planladığı oyun şablonu hakkında önemli notlar tutacak ve ideal kadrosu hakkında önemli fikir sahibi olacak.

Eski oyuncularıyla yeni transferlerin takıma olan uyumunu daha yakında görecek olan deneyimli teknik adam, daha hızlı ve tempolu oynamaları gerektiği konusunda uyarılarda bulunacak.