Ogün Erdem: “Kamil Ahmet, sakatlığı olmasaydı daha önce şans bulurdu”
Büyük takımda oynamak zor bir şey. Forma her zaman aslanın ağzında. Kamil Ahmet Çörekçi, Süper Lig tecrübesi olan futbolculardan. Potansiyeli de çok yüksek. Talihsiz sakatlıkları oldu. Ritmini buldukça oynayacaktır. Pereira gibi bir oyuncuyla da mücadele etti. Joker gibi bir futbolcu olduğu için başka pozisyonlarda da oynadı. Sakatlığı olmasaydı çok daha önce forma şansı bulurdu diye düşünüyorum.

“Ünal Karaman ile Kamil Ahmet’in iyi bir ilişkisi var”
Kamil Ahmet’in Ünal Karaman ile çok iyi bir diyaloğu var. Tüm takımla ilişkisi iyi. Trabzonspor’da genel atmosfere baktığımızda güzel bir durum var. Kamil kaliteli bir oyuncu.

Ogün Erdem: “Sosa’nın kontratında çözülmeyecek bir durum yok”
Sosa ve Sturridge benim futbolcularımdan. Sosa şehri sahiplendi ve sembol oyuncu olma yolunda ilerliyor. Performansından da bu belli. Gayet mutlu. Yönetim de ondan mutlu. Devre bitmeden bazı adımlar atılacaktır. Sosa, Trabzonspor’da çok mutlu. Yöneticiler ve teknik ekiple de iyi ilişkileri var. Jose Sosa’nın kontratıyla ilgili detaylar var. Çözülmeyecek bir problem yok. Arjantinli menajeri de geldiğinde oturup konuşacağız. Orta yol bulunur ve anlaşılır.

“Sturridge, tam anlamıyla Trabzonspor’a konsantre”
Sturridge de çok kaliteli bir futbolcu. Herkes biliyor zaten. Trabzonspor’da da mutlu. Kariyerli bir oyuncu. Kendisiyle ilgili doğru olmayan haberler çıkmıştı. Takıma çok şey katacak. Bunu önümüzdeki dönemde göreceğiz. Parasını alamadığı için oynamadığı doğru değil. Sturridge tam anlamıyla Trabzonspor’a konsantre.