61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

Trabzonspor’dan buruk bir şekilde ayrılan Daniel Sturridge'in süreç içerisinde Bordo Mavili yöneticilere söz verdiği ortaya çıktı.

Trabzonspor ile sözleşmesini sona erdirdikten sonra ABD'nin Miami eyaletine yerleşen ve yaşamını sevgilisi Jamilia ile malikanesinde sürdüren İngiliz forvet Daniel Sturridge yeniden futbola dönmeye hazırlanıyor.

GİDERKEN SÖZ VERDİ

İsminin karıştığı bahis olayı nedeniyle 4 ay futboldan uzak kalan Sturridge Trabzon’dan ayrılıp sözleşmesini feshederken Bordo Mavili yetkililere söz verdiği ortaya çıktı.

KUTLAMALARA GELECEĞİM

Oluşan durum nedeniyle Trabzonspor'dan özür dileyen İngiliz forvet Sturridge'in yetkililere “Sizi mahçup ettiğim Için üzgünüm, şampiyon olursak Trabzon’a gelip kutlamalara katılacağım” sözünü verdiği öğrenildi.

Öte yandan Bordo Mavili takımın başkanı Ağaoğlu’da Sturridge için “Ahmet Ağaoğlu: "Sturridge bir oyuncuydu, ayrılırken sergilemiş olduğu davranış, zaten nasıl bir oyuncu olduğunu gözler önüne seriyor. Bu takımdan, bu şehirden, hak etmediği parayı alarak giden oyuncuların sayısı az değil, bunu hepimiz biliyoruz." Yorumunu yapmıştı.