Geçtiğimiz günlerde Habertük TV'de yayınlanan Karşıt Görüş programında Balçiçek İlter'in sorularını yanıtlayan Aziz Yıldırım'ın avukatı Faik Işık, tüm Trabzonsporluları hedef alan açıklamaları ve hakarete varan sözleri nedeniyle oldukkça tepki çekmişti. Faik Işık'a en sert tepki gösterenlerden birisi de Trabzonspor'un Mevlana'sı olarak tanınan Şükrü Kuleyin oldu. Sosyal medya hesabında "Dava açıyorum" başlıklı çok sert bir mesaj yayınlayan Kuleyn, tüm Trabzonluları Reza Zarrab'ın önüne yatmak ve FETÖ'cü olmakla suçlayan Faik Işık hakkında dava açacağını belirterek, "Avukat geçinen bu şovmen hakkında hakaret, Trabzon halkını tahrik ve kışkırtmaktan 1461 TL tutarında maddi tazminat davası açacağım" ifadesini kullandı. 

HAİN DARBE GİRİŞİMİ ÜZERİNDEN ŞİKEYİ AKLAMA OPERASYONU YAPILIYOR...

15 Temmuz'da gerçekleştirilen hain darbe girişimi bahane edilerek son günlerde bazı yayın organlarında sürekli bir şekilde Şike davası gündeme getirilerek adeta bir aklama operasyonunu ve Trabzon'u kötüleme hatta hakarete varan iftiralar dönemi başlatıldığını belirten Şükrü Kuleyn, sosyal medyadaki söz konusu paylaşamında şu ifadelere yer verdi: 

"Sanki darbe ülkemize değil Fenerbahçe'ye yapılmış gibi... Ayrıca askerden sahte çürük raporu almış birini temize çıkarma operasyonları yapılmaktadır.
Dün gece yani 12/08/2016 tarihinde Habertürk kanalında Balçiçek İlter'in sunuculuğunu yaptığı programda Faik Işık denilen avukatın ipe sapa gelmez iftiraları hakaretleri karşısında susmamız ve sessiz kalmamız beklenemez.

1461 TL TUTARINDA MADDİ TAZMİNAT DAVASI AÇACAĞIM

Ben; daha 3 Temmuz Şike davası yokken Ankara Adliyesi'nde 'bu ülkede şike var' diyerek ilk davayı açan kişiyim. Şimdi de Pazartesi gününe kadar; bu şahış ve televizyon kanalı ile spikeri tüm Trabzon ve Trabzonsporlulardan özür dilemezse, hepsi hakkında hakaret, Trabzon halkını tahrik ve kışkırtmaktan ayrıca 1461 TL tutarında maddi tazminat davası açacağım.

Bütün Trabzonluları Zarrab'ın altında yatmış gibi gösteren, aşağılayan, FETÖ'cü ilan eden bu kişi ve konuşmasına müsade eden spikeri, bu yayını kesmeyen televizyonu şiddetle kınıyorum.

Bütün hemşerilerimi ve renktaşlarımı da; dava açmaya ayrıca bu avukat geçinen şovmeni, Habertürk kanalı ve Balçicek İlter'i demokratik tüm eylem biçimleriyle protesto etmeye davet ediyorum.

Ayrıca bu şahsın AKP'den ihracını ve sayın Cumhurbaşkanımızın avukatlığından azledilmesini hep birlikte talep edelim diyorum.
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır".