61SAAT SPOR SERVİSİ

17 Şubat 2018 Cumartesi günü Karadeniz Teknik Üniversitesi Prof.Dr.Osman turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Trabzonspor seçimli divan genel kurulu öncesi mevcut başkan Ali Sürmen’e rakip olan Şükrü Kuleyin bugün basın mensupları ile bir araya geldi.

 27 yıldır Trabzonspor’un üyesi olduğunu dile getiren Kuleyin, üyeliği boyunca kulübün her ihtiyacında hiçbir beklentisi olmadan peşinden koştuğunu söyledi. Türkiye’de şike olduğuna dair ilk davayı açan kişinin kendisi olduğunu kaydeden Kuleyin, “Özellikle 2010-2011 sezonunda kazandığımız 7. şampiyonluğumuz sonrası haklarımızın kastedilmesi sahada ve saha dışında hiçbir tereddüt yaşamadan Trabzonspor’a istedikleri rolü biçmeye çalışan zihniyetlerin git gide güçlenmesi ve bu aymazlıkların sürmesi sonrası camiamızın tüm dinamiklerini birleştiren bir Trabzonspor divanı artık bir ihtiyacın ötesinde zorunluluk haline gelmiştir. Türkiye’de şike olduğuna dair ilk davayı açan kişi de karşısındadır” şeklinde konuştu.

"Trabzonspor’un acilen başkanlar zirvesini yapması lazım"

Trabzonspor’un acilen başkanlar zirvesini gerçekleştirmesi gerektiğinin kaydeden Kuleyin, “Bunun akabinde yine Trabzonspor’da görev yapmış herkesin en kısa zamanda bir araya getirerek kulübümüzün acil ve acil bir şekilde camiayı bilgilendirmesi lazım. Kulübümüz mali anlamda çok büyük sıkıntılar içerisinde. Komşu illerimizdeki spor camialarıyla daha etkili ve verimli ilişkilerin kurulabilmesi bu bağlamda Trabzonspor kimliğine yakışacak Anadolu ağabeyi rolünü tekrar hatırlatıldığı bir döneme başlatmaya çalışacağız. Her yıl stadı nasıl doldururuz diye sadece yönetimlerin omzuna bırakılan kombine satışı ve TS Clup ürünleri için akıcı projeler yapmak, bunlar için yönetime yardımcı olmak en büyük görevimizdir. Yeni açılan stadımızda uygun yerlere rahmetli olan değerlerimizin isimlerini vermek için yönetimi yönlendirmeye çalışacağız. Divanın tüzük değişimi için sadece bir tavsiye makamı olmaktan çıkarılarak bu konuda gerekli kamuoyunun oluşturulması dahil tüm somut adımların atılarak bir an evvel gerekli tüzük değişimini gerçekleştirmiş bir Trabzonspor’un vücut bulması için çalışmaları yapacağız. Bu konuda çok açık ve net söylüyorum 1000 kişi ile tüm divan üyelerini ayağa kaldıracağım. Gerekirse Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne giderek yönetimi zorlayacağız. Çok basit bir tüzükle kulübümüz idare edilmektedir. Bunu değiştireceğiz” diye konuştu.


Adaylığımız sonrası yapılacak seçim  projelerimiz;

Ben ve arkadaşlarım en kısa zamanda ayaklarına giderek Trabzonspor da görev yapmış tüm başkanlar zirvesini yapacağım. Acil yapılması lazım.

Trabzonspor’da görev yapan asbaşkan, genel sekreter, genel sayman, divan gibi en kısa zamanda bir araya getirip camiaya bilinçlendirmek lazım.

Bu kulübe 25 yılını vermiş tüm başkan ve asbaşkanların şehir dışında okuyan çocuklarına burs vermek. Çocuklarımıza sahip çıkmak hakkımızdır.

Trabzonspor kimliğine yakışacak Anadolu ağabeyi kimliğini yeniden yaşatmak istiyoruz.

TS Club satışlarını arttırmak hedefimiz.

Yeni açılan stadımızda uygun yerlere ahirete intikal etmiş değerlerimizin isimlerini vermeye çalışacağız.

Tüm somut adımlar atılıp gerekli tüzük değişikliği için mücadele edeceğiz. Tüm tüzüğü ayağa kaldıracağım. 1000 divan üyesi ile tesislere gidip ayağa kaldıracağız. Çok basit bir tüzük ile idare ediliyor bunu değiştireceğiz.

Özel divan kartı üyesi kartı çıkartıp özel indirimler yapılmasını sağlayacağız.

Divan üyelerini sadece 2 defa hatırlatmak değil elimizden gelen sosyal faaliyetleri yapacağız. İftar programları da düzenleyeceğiz.

Biz de kazanırken adalet kaybederken de asaletten vazgeçmeyeceğiz.

Yenilmek hiçbir zaman benim için son değil. Bu hizmet yarışıdır. Kimseyi kötülemeyeceğim. Beni tanıyan herkes biliyor Trabzonspor’a yıllarımı verdim. Bana göre divan tavsiye makamı değil Trabzonspor camiasının tarihsel birikimidir. Dünyanın yarısını idare eden İngiltere yazılı olmayan yasalarla idare ediyor. Metinlerle size güç verilmez. Divan kurlu ile temasta bulunurak bu gücü elde edbilirsiniz''

İSTİFA EDENLERİN ADAYI MI?

İstifa edenleri gözümün önüne geitrdim. Birkaç tanesi bana oy vermeyeceğini söyledi. Aradaım, konuştum. Nevzat Aydın Tanzanya’da. O da bir değerimizdir. Trabzonlu olmamasına rağmen iyi bir arkadaşımızdır. Beni desteklemiyorlarki bana oy versinler.

VOLKAN ŞEN’İN HESABINI SORARIM

Devrimci bir Trabzonspor’un devrimci bir divanı olması lazım. Ali abi ben kötüdür demiyorum hukukçu tüzüğe göre divan başkanlığı yapmaya çalışıyor. Ben taşın altına eline koyarım. Bu Volkan Şen’in hesabını gider sorarım ben öyle bir adamım.