61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

Eski Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu Makedonya'ya giden Trabzonspor kafilesi UEFA Avrupa Ligi mücadelesi için ziyaretler yaptığı esnada şok bir gelişme yaşandı.

O dönem Trabzonspor'un Sportif Direktörlük görevini sürdüren Süleyman Hurma kritik mücadele öncesi Onur Kıvrak ile sert bir tartışma yaşamıştı. Yaşanan bu kavga sonrası Hurma görevinden istifa ederek ülkeye geri dönmüştü. 3 sene önce yaşanan bu olay akıllarda tazeliğini korurken geçtiğimiz gün Bordo Mavililerin 2 yıldızı Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz’ın kadro dışı bırakıldı.

2 oyuncunun kadro dışı kalışı ile ilgili 61saat'e konuşan Hurma dikkat çeken bir açıklama yaparak “Onur’u desteklerim” dedi.

CAMİA HÜKMÜMÜZÜ VERMİŞTİ

Yaşanan kriz ile ilgili konuşan Süleyman Hurma “Bu konuda yorum yapmanın pek doğru olmadığını düşünüyorum. Bizim dönemimizde Trabzonspor camiası, gazeteciler ve yöneticiler alel acele hükmümüzü vermişti. Şimdi bulunduğum durum olarak farklı bir konumdayım. Trabzonspor’un başarılı olmasını ve Avrupa’da iyi işler yapmasını isterim. Gönlüm hep bundan yana."

"ONUR'U DESTEKLİYORUM"

Hurma "Bizim dönemimiz de ne yaşandıysa yine aynısı yaşanıyor. Yöneticiler hükmü vermişler. 3 sene önce ne söylediysem hala arkasındayım. Onur Kıvrak Trabzonspor’un kaptanı senelerdir oynuyor. Onur takım kaptanıyken stadyum inlerken kimse sesini çıkarıp hiç bir şey demedi. Burak gol atarken de kimse sesini çıkarmadı. Performansları iyi olur kötü olur, bazen olmaz. Onur’un kaleciliği belli 6 sene evveli neyse o devam ediyor. Düşüne vurmak doğru değil daha öncekiler öyle yapmıştı bu durumda ben Onur Kıvrak’ı destekliyorum” dedi.