61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor'da yeni teknik direktör ile anlaşılacak mı? sorusuna Hurma, "Şuan da henüz olay daha çok sıcak ve yeni. Bugün ve yarın Sayın Başkanımız ile görüşeceğiz ondan sonra da yol haritamızı belirleyeceğiz. Çünkü önümüzde bir kongre süreci var." dedi. 

KONGREDEN ÖNCE BİR İSİMLE ANLAŞILABİLİR
Kongreye kadar yeni teknik direktörün gelip gelmeyeceği ile ilgili soruya ise Hurma, açık kapı bırakarak kongreden önce yeni bir isim ile anlaşabilecekleri sinyalini verdi. Hurma, "Çok netlik kazanmadı. Ancak şu var. Yeni bir teknik direktör bulana kadar Sadi Tekelioğlu ile devam edeceğiz" dedi. 

YEMEK YEDİKTEN SONRA GÖNDERİLMESİ DEDİKODU
Şota'nın, bordo-mavililerde muhalif kesimle yemek yediği iddialarına ise Hurma, 'Dedikodu' dedi. Hurma, "Dedikodular üzerine çok akla uygun bulmuyorum. Şota benim için çok değerli bir insan. Türk futbolu için de değerli bir insan. biz çok iyi niyetle bir göreve başladık. Ancak sonuçlar arzu ettiğimiz şekilde desteklemedi. Bunun sonucunda da kendisiyle ayrılmaya karar verdik. Ondan sonra kilerin hepsi dedikodu.. Onun üzerine konuşmaya değer bile bulmuyorum." ifadelerini kullandı. 

ŞOTA'DAN PİŞMANLIK DUYMADI
Ersun Yanal ile yolların ayrılıp sezon başında Şota'nın başa getirilmesinden de pişmanlık duymadığını ifade eden Hurma, "Kesinlikle pişmanlık duymadım. Şota çok önemli değerli bir hoca. Bazen bu tarz şeyler oluyor.  Dünyanın en iyi hocalarından biri Morinho, Chelsea'da iyi iş çıkaramıyor. Bazen futbolda bunlar olur. O gün ki şartlarla kadro yapısı bir çok faktör vardır başarısızlığa iten. Ortada bir başarısızlık varsa bunu birinin sırtına yükleyip her şey normal denemek gerek. Herkesin kendisine pay çıkarıp bazı şeyleri gözden geçirmesi gerekir" diye konuştu. 
FUTBOLCULAR NASIL ETKİLENDİ
Futbolcuların Şota'nın ayrılışından nasıl etkilendiği şeklinde ki soruya Hurma, "Futbolular bir olumlu veya olumsuz tepki göstermek gibi hakka sahip değiller. Onlar profesyonel oyuncular. Başlarına gelen teknik direktör ile çalışacaktırlar. Ama tabi insani yönden her insan gibi bu karar onları da mutlaka üzmüştür" ifadelerini kullandı. 

BİRDEN FAZLA SEBEBİ VAR
Hurma, bordo-mavililerde yaşanan bu değişiklikleri ise, "Bir den fazla sebebi var. Elimizde çok çok iyi bir kadro var. Bu ligin üzerinde bir kadro var. Bu kadronun bulunması gereken yer burası değil. Bir çok sebepten dolayı, kendi içimizde ki sebepler, camianın durumu, yeni takım kurduk onun bütünleşmesi, hakem hataları da çok üst üste geldi, O Galatasaray maçını kazansaydık bir çok sorunu kendiliğinden çözecektik. Trabzonspor büyük kulüp. Elinde iyi bir takım var. Mutlaka iyi sonuçlar alacaktır. Her zaman her şey kötü gider diye düşünmüyorum" dedi. 
Bordo-Mavililerde Hurma, kişisel geleceği ile ilgili olarak ise, "Trabzonspor ile başka bir kulüp olsun kişisel gelecek diye bir şey yoktur. Orada işler iyi ise, uygun değilse gelen giden kişilerle kariyerimiz değişmez. Ben Süleyman Hurmayım.. Kariyerimizi birelirinin eline bırakmadık. O süreçten sonra kendi durumumla ilgili kendim vereceğim. 
MEYDAN OKUYAN DEMEÇ VERMEZ
Trabzonspor kulübünde çalışan birisi kongre sürecinde meydan okuyan demeç vermez. Ama benim de tabi ki etik diğerlerim var. O değerlere sahip çıkacağım. Kendim ile ilgili kararı kendim veririm. Bazen şov yaparak konuşanlar var. Şöyle olursa şöyle yaparım, böyle olursa böyle yaparım diyecek durumda değilim. Trabzonspor herkesten büyüktür. Ama kendi değerlerim var. Her şeye rağmen bir yerde duran insanlardan da değilim..." dedi. 
Bosingwa'nın ise sözleşmesini tek taraflı fesih yaptığın doğrulayan Hurma, "Sözleşmesini tek taraflı fesih yaptı. Bizim hukukçularımız bu konuyla ilgili girişimlerde bulundu. Gerekeni de yapacaklar" dedi.