61SAAT HABER SERVİSİ-

İBRAHİMOVİÇ GELECEK Mİ?

Trabzonspor'un İbrahimoviç'i tranfser edeceği iddialarına cevap veren Hurma, "İnsan oğlunun istekleri sonsuzdur. Tatmin edilemez durumdadır. Tabi ki İbrahimoviç gibi bir oyuncuyu çalıştığım takımda görmek ve öyle bir transferi becermiş olmanın keyfini yaşamak isterim ama imkanları kulübün şartlarını göz önünde bulundurmak lazım. Şuan da böyle bir transferi düşünmek olanak halinde değil" dedi.

Çalışmaların nasıl gittiği sorusuna ise Hurma, "Çalışmalar gayet iyi gidiyor. Uygun ve iyi bir atmosferde antrenmanlarımızı yapıyoruz Bütün oyuncularımızın çalışma arzusu üst seviyede. Biz memnunuz. Umarım lige olumlu ve iyi yansıyacağına düşünüyorum." dedi.

EKSİKLER NELER?
Hurma, takımın eksiklikleri ile ilgili olarak ise, "Defalarca kez söyledim. Herkes her sorunu transferle çözmek istiyor. Kulüpler sorunlarını transfer yaparak çözemez. Transfer demek sayısal olarak eksiği tamamlarsınız demektir. takıma katkı sağlaysak oyuncu alırsınız. Biz takımımıza katkı sağlayacak oyuncuyu almak istiyoruz. Can havliyle transfer yapmayacağız. Onun nasıl mahsurlar getirdiğini biliyoruz. Kişisel olarak böyle bir tarzım olmadı. Bundan sonra da olmayacak. Umuyorum Trabzonspor'un hedeflerine gitmesine yardımcı olacak bir kaç oyuncu alacağız. Onu kampa yetiştirmeyi tabi ki arzu ederiz. Ama ideali konuşmak gerekirse büyük takımın transferi bugüne kalmaz. Ülkemizde lig bitiyor takımlar transferler yapıyor. İdealleri yapamadığımızda ortaya bir dikkat koymamız gerek. Trabzonspor'a gelen oyuncu iyi oyuncu olacak.

Takımımızın eksiğini herkes görüyor. Futbol bilinmeyen iş değil. Kendi içinde dinamikleri var. O eksiklere herkesin arzuladığı yerlere oyuncu alacağız. " diye konuştu.

EKSİKLİKLER VARDI
Hurma, sözlerine şu şekilde devam etti:
"Trabzonspor'un büyüklüğünü konuştuğumuzda skor anlamında maçtan tatmin olmak mümkün değil. Ama futbol takımız 2/3'günlük idmanı vardı. Eksikler vardı. İkinci maçın daha geçeceğini düşünüyorum Önümüzde ki turlarda Trabzonspor kimliğini ortaya koyacaktır. O maç 10-0'da kazanmak bizim için ölçü değil. İyi ki de çok formda değiliz"

VERDİĞİ SÖZLER
Kulübe zarar vermeyeceğini de kaydeden Hurma, "Ben şunu söz verdim. Bir kulübe zarar vermeyeceğim. Bu önemli bir şey artık Türk futbolunda. İyi bir teknik kadro kurmaya söz verdim. Bu takım kesinlikle yarışın içinde olacak. Yarışı kazanır kaybeder onu bilemeyiz son saniyede. Şampiyon olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ama lig bittiğinde 2 transferle bu takım şampiyon olur dedirteceğiz. Sözlerimi yapacağım..." dedi.

ERKAN ZENGİN KONUSU
Hurma, Erkan Zengin'in pasaportunu kaybetmesi konusuna da açıklık getirerek, "Bizim ülkemizde hangi takımda olursanız olun, oyunculara kartlara dağıtıyorsunuz kapıya gelene kadar kartları kaybetmiş oluyor. Buna gülelim mi ağlayalım mı bilmiyorum. Erkan'da kaybetti pasaportunu. Onun da işlemleri oluyor. Aralıklarla 1-2 gün işlemleri devam edecek.

Pasaportsuz ülkemize sokmamız mümkün değil. Kendi konsolosluğundan pasaportunu kaybeden vatandaşlar için bir durum var. Sağ olsun bütün yetkililer yardımcı oluyor. Kendi konsolosluğumuzdan aldığımız kağıtla ülkemize giriş yaptı. Sonra İsveç Konsolosluğundan alınan kağıtla İsveç'e giriş yaptı." dedi.

KAYNAK: 61SAAT.COM