Rumen Teknik Direktör Sumudica, eğer Trabzonspor'un ilgisi varsa Dennis Man'ın bordo mavililerde oynamasının iyi olacağını söyledi. 

Rumen basınında Digisport'a konuşan Sumudica, Trabzonspor ve Trabzon şehri hakkında "Harika" ifadelerini kullandı. 

"TRABZON HARİKA BİR ŞEHİR"

Trabzonspor harika bir takım. Trabzon da harika bir şehir. İnsanların futbol için yaşadığı ve bundan dolayı çok fazla baskının olduğu bir yer burası. Dennis Man için eğer ilgi varsa Trabzonspor'da oynayabilir. Eğer ilgi gerçekse ve kiralık düşünülüyorsa daha çok değeri artar. Ancak bu kolay olmayacak. Çünkü Trabzon'da akıllıysan direnirsin, aksi halde oynayamazsın. 

"BASKI OLACAKTIR"

Gelecek sezondan itibaren taraftarlar tribünlere dönerse Trabzonspor'da da haliyle baskı aratacaktır. Özellikle kendi takımları üstünde baskı aratacaktır. 

"ABDULLAH AVCI ÇOK İYİ İŞLER YAPTI"

Abdullah Avcı takıma geldikten sonra çok iyi işler yaptı ve başarılı sonuçlar aldı. Dennis Man'ın pozisyonunda Trabzonspor'un çok iyi bir futbolcusu olan Abdülkadir Ömür var. Ancak o da ağır sakatlıktan çıktı ve 25 milyon euro civarı teklifler konuşuluyordu. 

Serie A'da bu sezon küme düşmesi kesinleşen Parma'da forma giyen Dennis Man şimdiden transfer döneminin en çok konuşulan isimlerin başında geliyor. 22 yaşındaki Rumen yıldız bu sezon toplamda oynadığı 34 maçta 19 gol attı ve 8 asist yaptı.