Tüm dünyayı saran koronavirüs, spor kulüplerini de etkilemeye devam ediyor. Futbolcular kadar yöneticiler de Covid-19'dan etkileniyor. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin test sonucu belli oldu. Çebi, yeniden koronavirüse yakalandı.

Mayıs ayında da pozitif çıkmıştı
Siyah-beyazlı kulübün 1 numaralı ismi, özel bir hastanede tedaviye alındı. Hatırlanacağı üzere Ahmet Nur Çebi 13 Mayıs 2020 tarihinde yapılan testi pozitif çıkmıştı. 

"Hastayım ama dinlenemiyorum"
Çebi'nin takip ve izolasyon süreci geride kaldıktan sonra yeniden teste girmişti. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, enfekte olduğu günlerde dinlenmek istemesine karşın yoğun iş temposuyla bu fırsatı yakalayamadığını dile getirmişti. 

Beşiktaş'a koronavirüsün zararı ne kadardı?

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi daha önce yaptığı açıklamada koronavirüsün siyah-beyazlılara olan zararının 400 milyon lirayı bulduğunu ifade ederken, "Testleri kulüpler ödüyor. TFF en ufak bir destek vermiyor. Ellerinde kaynak yok. Keşke zor günler için kaynak ayırsalardı" demişti.

Sergen Yalçın da koronavirüse yakalanmış ve atlatmıştı
Beşiktaş'ta daha önce teknik direktör Sergen Yalçın, futbolculardan Adem Ljajic, Umut Nayir, Burak Yılmaz, Bernard Mensah, Hasic gibi isimlerde koronavirüse yakalanmış ve atlatmıştı.  (Ajansspor)