Yeni transferler arasında hayal kırıklığı yaratan isimlerle ilgili 10 kişilik bir liste yapılırken bu listede bir isim de Trabzonspor'dan..
Sezona şampiyonluk parolasıyla giren Trabzonspor'da, yapılan transferler içinde Marko Marin ile birlikte takımı sürüklemesi beklenen isim N'Doye'ydi. 30 yaşındaki Senegalli sahaya çıktığı maçlarda fark yaratmaktan uzak kalırken, Şota Arveladze'nin tercih sırasında da Oscar Cardozo ve Deniz Yılmaz'ın arkasında kaldı.

Trabzonspor'dan N'doye'nin yanı sıra yine bordo-mavililerin sezon başında ısrarla istediği ancak rakiplerine kaptırdığı iki isim de bu listeye girdi.

Bu isimlerin ilk sırasında ise Beşiktaş'tan Tosic geliyor.. Trabzonspor'da dönemin teknik direktörü Ersun Yanal'ın özel bir görüşme yaptığı oyuncu Beşiktaş'ta hayal kırıklığı...
Beşiktaş'ta uzun zamandır çözülemeyen sol bek sorununa çare olması için Gençlerbirliği'nden transfer edilen Dusko Tosic, kendi kalesine attığı gollerle öne çıktı. Şenol Güneş'in de gözünden düşen Sırp oyuncu, formasını da İsmail Köybaşı'na kaptırdı.

Yine Trabzonspor'un 2 sezondur transfer etmek istediği ancak Fenerbahçe'ye kaptırdığı Ozan Tufan'da hayal kırıklığı yaratan isimlerinden... Bordo-Mavililer bu oyuncu için uçuk bir bonservis bedeli  önermiş ancak Bursaspor satmamıştı. Türk futbolunun gelecekte çok şeyler beklediği 20 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe macerasına iyi başlayamadı. Tribünlerden de zaman zaman tepki gösterdi. Pereira da, beklediğini alamayında Josef ve Mehmet Topal'ı sahaya sürerek, Ozan'ın süresini kısmaya başladı.