Bu isimlerden 2'si ise Trabzonspor'da. 

UĞUR DEMİROK'TA KİRALIK GİTTİ
Osmanlıspor'da forma giyen Uğur Demirok, profesyonelliğe geçtiği Galatasaray'daki kiralık oynama alışkanlığını Trabzonspor'a transfer olduktan sonra da sürdürdü. Bonservisi sarı-kırmızılı ekipte bulunduğu dönemlerde Gaziantepspor, İstanbulspor, Beylerbeyispor ve Kartalspor'da kiralık olarak oynayan Uğur, Akhisar Belediyespor'a bonservisiyle transfer olduktan sonra istikrarlı bir görüntü çizdi. Ancak Uğur Demirok'un kiralık oynama talihsizliği bordo-mavili ekibe geçmesinin ardından da sürdü. 2015'te Trabzonspor'a transfer olan Uğur, bu sezon başında Osmanlıspor'a kiralandı.

TRABZONSPORLU MARIN DE AYNI KADERİ YAŞIYOR
Trabzonspor'un Chelsea'den kadrosuna kattığı Marko Marin, son sezonlarında kiralık olarak farklı kulüplere gitti. 2012'de İngiliz ekibine transfer olan Marin, bir sonraki sezonu Sevilla'da kiralık olarak geçirdi. Daha sonra Fiorentina ve Anderlecht'e geçici transferle giden Marko Marin, bu sezon başında ise kiralık olarak Trabzonspor'a geldi.

Trabzonspor'du bu iki isim ise toplamda 14 takım değişti. 
Uğur. Galatasaray'da profesyonelliğe geçerken ardından Gaziantepsopr, İstanbulspor, Beylerbeyispor, Kartalspor, Akhisar Belediye, Trabzonspor ve Osmanlıspor
Marko: Werder Bremen, Chelsea, Sevilla, Fiorentina, Anderlecht ve Trabzonspor