TAHKİM Kurulu Başkanı Av. Engin Tuzcuoğlu, Gebze'de futbol turnuvasında Fırtına Trabzonspor formasını giydi. Şike davasında Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında alınan her karardan sonra ismi gündeme gelen Tuzcuoğlu'lu Trabzon 8-2 yenildi.
Tuzcuoğlu, bilindiği gibi şike sürecinde Tahkim Kurulu Başkanı gelmeden önce şike sreciyle ilgili Fenerbahçe'yi haklı gösteren açıklamalar yapmıştı. Ardından Tahkim Kurulu Başkanı gelen Tuzcuoğlu, sonrasında da Fenerbahçe'yi Federasyon nezdinde ekibiyle beraber aklama yoluna gitmişti. Ancak aldığı kararlar sürekli tartışılan Tuzcuoğlu'na Trabzonsporlu taraftarlar armayı tam kalbinin üstne de takdırdı. 

 firtinatrabzonspor

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu Başkanı Av.Engin Tuzcuoğlu, Gebze'de düzenlenen futbol turnuvasında Fırtına Trabzonspor takımının formasını giydi.

Şike davası sürecinde Fenerbahçe ile Trabzonspor kulüpleri arasında alınan her karardan sonra ismi gündeme gelen Av.Engin Tuzcuoğlu, davet üzerine geldiği Gebze'deki taraftar derneği olan Fırtına Trabzonspor formasıyla mücadele etti. Bu karşılaşmada Av.Tuzcuoğlu'nun forma giydiği Fırtına Trabzonspor takımı, Tatoğlu Otomotiv'e 8-2 yenildi. Av.Tuzcuoğlu, karşılaşmada başarılı futboluyla dikkati çekti.