Trabzonspor resmi internet sitesi olan 'trabzonspor.org.tr'de yayınlanan haberlere, "2010-2011 sezonu şampiyonu takımımız" ifadesini koymaya başladı. Yönetimin kararı gereği önceki gün yayınlanan üç haberde bu ifadeyi kullanan bordo-mavili kulüp, bundan böyle her haberde 'şampiyonluk' kelimesine vurgu yaparak dikkat çekmek istiyor. Şike davasında mahkeme kararına rağmen, TFF'nin kendilerine kupayı vermemesini protesto etmek amacıyla bu uygulamaya gidildi.

UYGULAMAYA ÖNCEKİ GÜN BAŞLADILAR
"2010-2011 sezonu şampiyonu takımımız" ifadesini ilk olarak önceki gün resmi sitede yayınlanan "Takımımız coşkuyla karşılanacak" başlıklı haberde kullanan bordo-mavili kulüp, Şenol Güneş'in açıklamalarının yer aldığı "Güneş'ten camiaya önemli mesajlar" başlıklı haberde de aynı ifadeye yer verdi. Kulübün, önceki akşam basına ve taraftara kapalı olarak yapılan idmanın haberinde de "şampiyonluk" vurgusu yapması dikkat çekti.

TARAFTAR: ARŞİV BÖLÜMÜ DE DEĞİŞSİN
Trabzonspor taraftarları, kulübün internet sitesinden yaptığı bu uygulamaya sosyal medyada büyük destek gösterdi. Birçok taraftar uygulamanın yerinde olduğunu belirtirken, bazı taraftarlar da internet sitesindeki arşiv bölümünde "Başarılarımız' başlığı altında yazılan şampiyonluk yıllarına 2010-2011 sezonunun da eklenmesini istedi. Yönetimin uygulamanın kamuoyunda büyük yankı uyandırması üzerine bundan sonra takımla ilgili her habere bu ifadeyi koyduracağı dile getirildi.

FOTOMAÇ