TARAFTARIN SABRI TAŞTI
Geçen sezon 33 gol atarak tarihe geçtiği Trabzonspor'dan sözleşmesindeki "5 milyon euro'ya serbest kalır" maddesine dayanarak ayrılan Burak Yılmaz'a tepki çığ gibi büyüyor. Geçmişte "Beni Burak yapan Trabzonspor'dur. Avruya'ya gitmezsen Trabzonspor'da kalırım" demesine rağmen G.Saray'a giden Burak'ın geçtiğimiz günlerde 430 bin euro'luk alacağı için kulübe icra göndermesi taraftarın sabrını taşırdı. Burak'a tepki için sosyal paylaşım sitesi twitter'dan ilginç bir kampanya başlatıldı.

KULÜPLE ALAY ETMİŞTİR
İnternet üzerinden organize olan bordo-mavili futbolseverler "Fitreler Burak Yılmaz'a" başlığı altında tepkilerini dile getirdiler. Trabzonspor'un önde gelen taraftar gruplarından birinin sözcüsü, "Evet bir kampanya başlattık. Burak, Trabzonspor'a karşı yaptığı yanlışlarla karakterini ortaya koydu. Ona karşı kızgınlığımız hiç dinmeyecek. Burak kulübümüzle ve camiamızla resmen alay etmiştir. Alacağı parayı fitrelerimizle ona geri ödeyeceğiz" diyerek tepkisini ortaya koydu.

ŞAKAR: GERİ ÇEKECEK
Trabzospor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Burak'ın kulübü bir kızgınlık sonucu icraya verdiğini belirterek, "Geri çekeceğini ümit ediyorum. Bugün (dün) yöneticimiz Recep Denizeri ile görüşerek en kısa sürede icrayı çekeceğini belirtti" ifadelerini kullandı.