Meydan Parkı'ndaki Atatürk Anıtı önünde toplanan taraftarlar, "CAS kararları Paragraf 109: TFF, Tahkim Kurulu ve PFDK taraflıdır.", "Unutmadık, umutnayacağız, unutmayacağız. Kupa Trabzon'a gelecek" yazılı pankartlar açtılar.

İbrahim Ertürk bir konuşma yaparak itirazlarını sebepleriyle şöyle açıkladı:

"Kıymetli Trabzonlular;

Biliyosunuz 2013 seneside CAS, "Fenerbahçe 6 maçta şike yaptı" dedi.

CAS 2 hafta ö nce de önemli bir karar verdi. CAS dedi ki; "Türkiye Futbol Federasyonu taraflıdır." Bu karar Türkiye Futbol Federasyonu için sonun başlangıcıdır. Artık şikenin şifresi çözüldü, kilidi açıldı.

Şikeye karşı mücadele elbette kolay değil. Bedelini hepimiz ödüyoruz. Ama bize düşen şikeyi unutmamak, unutturmamak, bu kutlu mücadeleden yılmamak... Mücadelemizin sonu mutlu olacak.

Hak için, adalet için intihar eden taraftarlarımızı hatırlayın. Onların ruhu için, şehrimiz için, kulübüüz için, ülkemizin temiz futbola kavuşması için mücadeleye devam etmemiz gerekiyor. Sonucu yakında göreceğiz. Şikecilerin küme düştüğünü göreceğiz. Tarihler bizden çalınan 2010-2011 şampiyonu geri aldığımız günü, burada Meydan Parkı'nda şampiyonluk kutladığımızı da yazacak."

BİZİ SUSTURAMAZSINIZ

"Trabzonspor tarihi boyunca hiçbir zaman kolay şampiyonluk elde etmedi. Bize şampiyonluğu İstanbul vermedi. Biz her zaman büyük mücadeleler sonucu söke söke, yırta yırta aldık. Şimdi İstanbul gazetelerini okuyup 'şike süreci bitti' diyenleriniz var. Biliyorum. İnanmayın. İstanbul medyasına inanmayın. Şikecilerin maaş verdiği yazarlara inanmayın. İstanbul'a inanacaksınız şunu bilin ki onlara göre zaten şike yapılmadı. Bu federasyon 'Bizim için şike süreci bitti' dedikten 1 ay sonra UEFA ceza verdi. Bunu unutmayın. Türk Futbolu'na Trabzonspor'a karşı büyük bir oyun oynanıyor. Şike yapana şampiyonluk veriliyor. Bunun bedeli er geç sorulacak.

Şikeciler... Şikeyi unutturamazsınız, bizi susturamazsınız, Trabzon'u yıldıramazsınız."