61SAAT HABER SERVİSİ -  Trabzonspor ligde aldığı üst üste 3 mağlubiyetin ardından bugün de Konyaspor'a bariz hakem hatalarıyla 2-1'lik skorla mağlup oldu.

 Bordo-Mavililerin bu sezon henüz ligin başı olmasına rağmen hakemlerden çok çekerken en bariz bir şekilde 6 puanını hakemler sayesinde kaybetti.
Bu noktada bir çok taraftarlar özellikle TFF seçimlerinin ardından bordo-mavili yöneticilerin yaptığı açıklamaları hatırlatıyor. O dönem  Trabzonspor yönetimi şike sürecinin üzerini kapatmaya çalışan Yıldırım Demirören'e destek vermesi tartışılmış ancak sonrasında yönetim TFF'de kurullara adam soktuklarını ve bordo-mavililerin haklarının bundan sonra bariz bir şekilde yenmeyeceğini söylemişti.
Ancak Trabzonspor bu sezon da hakem hatalarından çok çekmeye başlayınca bordo-mavili taraftarlar haklı olarak yönetimin bu açıklamalarını hatırlatmaya başladı.
Bu noktada sosyal medyada en çok paylaşılan ise Başkan Yardımcısı Yakup Aslan'ın paylaşımı oldu. 14 Temmuz'da yaptığı paylaşımda Aslan, "Türk Futbolu'nda adaletin tesisi için mücadele edecek Trabzonspor'un temsilcileri, TFF'nin her kurulunda yer almaya başlamıştır. Biraz sabır" ifadelerini kullanmıştı.