Trabzonspor’da Şenol Güneş belirsizliği devam ediyor, kriz ise her geçen gün tırmanıyor. İstifa sinyali verdiği açıklamasından sonra başkan Sadri Şener ve asbaşkan Nevzat Şakar ile yaptığı görüşmede takımda kalma kararı alan Güneş’in, Güney Kore gezisinde “Trabzonspor ile henüz tam bir anlaşmaya varmadım. Kararımı Türkiye’ye döndüğümde netleştireceğim” şeklinde ifadeleri taraftarın da sabrını taşırdı. Bordo- Mavililer, sanal ortamdaki platformlarda konuyu gündemlerine aldı ve daha önce takımda kalması yönünde mesajlar yağdırdıkları Şenol Güneş’i bu kez hedef tahtasına oturttu. Tecrübeli teknik adamın tutarsız açıklamalar yaptığı konusunda birleşen taraftarlar, şu yorumları yaptı:

‘TUTARSIZLIK YAKIŞMIYOR’ 
*Bu yol uğrunda Nevzat Şakar vuruldu ve kalp krizi geçirdi, başkan nezarethanede günlerce kaldı. Şimdi Şenol Güneş’in çekip gitmesi büyük skandal olur. 
*Kalacağım deyip, sonra Güney Kore’de karar değiştirmek, düzgün bir duruş değil. 
*Bu takımın Şenol Güneş’e ihtiyacı var. Geçen sezon sıradışı bir lig yaşandı, yorgun olması bahane olamaz.
Türkiye’de ayrı konuşuyor, Güney Kore’de ayrı konuşuyor. Bu tutarsızlık ve yaptığı farklı açıklamalar yakışmıyor. 
*Şenol hoca Trabzon’un sembolü, bu sene de takımın başında olmalı. 
*Herkes fedakarlık yapıyor, o da fedakarlığını göstermeli. 
*Hocanın kafası belli ki karışmış. Ancak bir öyle bir böyle yaptığı açıklamalar hoş durmuyor. 
*Şenol Güneş, gidiyorsa gitsin kalıyorsa kalsın. Artık bu belirsizlik sona ersin. Trabzon zarar görüyor.

Güney Kore turu
Çeşitli etkinliklere katılmak için Güney Kore’de bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, dünü kendisine ayırdı. Turistik bir gezi gerçekleştiren Güneş, Seul şehrinin önemli yerlerini ziyaret etti. Öncelikli olarak Buda Tapınağı’na giden tecrübeli teknik adam, daha sonra Savaş Gemisi Müzesi’ni ziyaret etti. Burada fotoğraf çektiren Güneş’in bir sonraki durağı ise 276 metre uzunluğundaki Seul Kulesi oldu. Bu görkemli yapıtı gezen Güneş’in bir hayli keyifli anlar geçirdiği belirtildi. Turistik gezisini tamamlayan Şenol Güneş, son olarak daha önce teknik direktörlüğünü yaptığı FC Seoul takımının kampını ziyaret etti. Burada müthiş bir şekilde ağırlanan ve hasret gideren deneyimli hocanın bugün de Seoul’un maçını izleyeceği kaydedildi.