Trabzonspor'un Akhisar Belediyespor’la oynadığı maçın ardından havaalanına dönüş yolunda Trabzonspor taraftarı olduğunu iddia eden bir grubun sözlü hareketleriyle muhatap olan Başkan Sadri Şener’e, bordo-mavili taraftarlar sahip çıktı ve görevine devam etmesini istedi.

Trabzonspor'un en büyük taraftar gruplarından Trabzonlu Gençler başkanı Mehmet Fındıkçı, Başkan Sadri Şener'e karşı gösterilen tavrı kınadıklarını belirterk, "Şike sürecinde tek başına mücadele eden Trabzonspor Başkanına yapılan bu sözlü saldırıları hak etmemektedir. Yapılan bu harekete kınıyoruz. Herkes hattını bilmelidir. Herkes hata yapabilir, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'de hata yapmıştır. Ama bunun yolu ve yordamı bu değildir" dedi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in görevi bırakmasının kulübe ve takıma bir yarar getirmeyeceğini belirten Fındıkçı, "Sadri Şener'in istifası sorunları çözmez aksine daha büyük sıkıntılar getirir. Herkes bu süreçte ne yaptığına iyi bakmalı ve ona göre hareket etmeli. Biz görevine devam etmesini istiyoruz ve en kısa zamanda kendisini derneğimize davet edeceğiz" diye konuştu.