Trabzonspor'un çok kritik Sivasspor maçına çıkacağını belirten Kalkan, bu maçta seyirciye büyük görev düştüğünü hatırlatarak taraftarların her türlü eylemden kaçınmasını istedi.

2007-2008 sezonunda Avni Aker'de oynanan Sivasspor maçında meydana gelen olaylar yüzünden takımın büyük zarar gördüğünü hatırlatan Kalkan, "Yarın Trabzonsporumuz Sivasspor ile çok kritik bir maça çıkacak. Taraftar olarak tribünde takımımıza destek verirken aynı zamanda kulübümüzün cezalandırılmasına sebep olacak her türlü girişim ve eylemlerden kaçınmak hepimizin görevi ve sorumluluğu olmalı. Bu noktadan yola çıkarak Fenerbahçe derbisi öncesi kulübümüzün ceza almamasını ve takımımızın taraftar desteğinden yoksun bırakılmamasını bilinçli ve sağduyu sahibi her taraftar gibi Fırtına Gençlik Taraftar Grubu da arzu etmektir.
Şampiyonluk sloganı ile yola çıktığımız 2007-2008 sezonunda yine bir Sivasspor maçında meydana gelen olayların takımızın bir sezonuna mal olduğunu unutmamalıyız. Bu hareketle Bordo-Mavili renklere gönül veren renktaşlarımızı yarın Avni Aker Stadında takımımızın yanında olmaya çağırıyoruz" dedi.