Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin imza attırmak için kapıştığı Tarık Çamdal, transferi konusunda yorum yapamayacağını söyledi. Çamdal, ancak, “İdolüm Gökhan abim (Gönül) gibi olmak” diyerek Fener'e gitmek istediğini belirtti.

Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe, başarılı yıldızı kadrosuna katmak için Eskişehirspor’la kıyasıya pazarlık yapıyor. Eskişehirspor’daki başarılı performansının ardından milli takıma kadar yükselen Tarık, en büyük hayalinin Türkiye’de ve Avrupa’da büyük takımlarda oynamak olduğunu gizlemiyor.

22 yaşındaki oyuncu, “Şu anda Eskişehirspor’un sözleşmeli futbolcusuyum. Transferim konusunda yorum yapmam bu aşamada yanlış olur. Ancak Trabzonspor, Galatasaray ile Fener'in ve diğer takımların beni istemesi, bende büyük bir heyecan yarattı” ifadelerini kullandı.

Tarık Çamdal, transferi konusunda yorum yapmasa da idolünün Gökhan Gönül olduğunu söylemesi, Çamdal'ın gönlünün Trabzonspor'dan yana olmadığını belirtildi. Tarık, “En büyük hayalim Gökhan abim gibi olmak. Futbolunu ve duruşunu çok beğeniyorum. Ben de ileride onun gibi başarılı olacağıma inanıyorum” diye konuştu.