61SAAT HABER SERVİSİ - Ziraat Türkiye Kupasında iddialı olduklarını ifade eden Tekelioğlu, "Biz Türkiye kupasında iddialıyız. Ligde bu kadar yakın olmak çok zor. Türkiye Kupasında belli bir süreçten sonra son 8'e 4'e kaldıktan sonra Avrupa kolaylaşıyor. Geçmiş 2 maçı da ciddiye alarak oynadık. 2 maçta daha kazanırsak grup birinciliğini garantileyeceğiz. Adanaspor'un hem burada ki hem orada ki maç bizim için önemli. Yarın da oynayacağımız maça önem veriyoruz. İdeal 11'e yakın bir 11'le oynayacağız" diye konuştu.

OLUMSUZLUKLAR: CARDOZO'NUN SAKATLIĞI DOUGLAS'IN DÖNMEYİŞİ
Bordo-Mavililerin kamp yapmaması ile ilgili olarak ise Tekelioğlu, "Geçmişte Türkiye Kupası bu kadar yaygınlaşmamıştı. Çok fazla maç yoktu. Maçlar bu kadar aralıklı değildi. Devre arasında 15 günlük ara oluyordu. 15 günde takımlar çalışma fırsatı oluyordu. Ayın 3-4'ünde toplandı takımlar. Buradan Antalya'ya git, Antalya'dan gel zor süreçti. Düne kadar çift idmanla çalıştık. Maçların sık sık olması çlaışmaları aksatıyor ama bizim için olumsuz süreç yok. Sadece olumsuzluk Oscar'ın sakatlığı ve Douglas'ın dönmeyişi var. Başka olumsuzluk yok" dedi.

TRABZONSPOR İDEAL 11'İ BULAMADI
Trabzonspor'un ideal bir 11'ini hala bulamadığına dikkat çeken Tekelioğlu, "Trabzonspor'un ideal kadro derken, zaten bir ideal kadrosu yok. Maalesef yok. Sezon başından bu yana oynayan oynamayan giriyor. Şansını kullanan oluyor. Bana da sorsanız Trabzonspor'unilk 11'i nedir zor. Daha ideal kuramadı ki. Biri sakatlanıyor, izinden dönmüyor. Ama biz şuan da bile mevcut kadronun içinde ideal 11 kim derseniz ben de onu tespit edemedim" diye konuştu.

 

GENÇLER OYNAYACAK MI?

Tekelioğlu, gençlerin yarın ki maçta görev alıp almayacağına ise " Hafta arası oynanan maçlarda oynatmayı düşünüyoruz. Hafta sonu olduğu için hem mili maça denk geliyor hem de kendi maçları var. Böyle denk geldiğinde hafta arasında bizim burada kaldığımız süre el verirse oynatmayı düşünüyoruz" şeklinde cevap verdi.

ONUR'UN ÜCRETİNDE İNDİRİME GİTMESİ
Onur'un Trabzonspor'da vefa diyerek sözleşmesinde indirime gitmesini de değerlendiren Tekelioğlu, "Bu tablo yönetimi ilgilendiren konu. Trabzonspor gerçekten çok sıkıntılı süreçten geçiyor ekonomik olarak. Böyle olduğu için de takım kaptanı olarak kendi başkanımızın yönetimle uzlaşma gibi geçmişte olurdu. İyileştirme oyuncudan yana olurdu. Azaldı falan.. Daha önce konuşuluyordu. Mustafa buna bir örnek... Bu sefer de fazla aldılar kulübün adına iyileştirme oluyor. Demek ki öylesi de oluyor böylesi de oluyor. Kulübün adına en iyisin ne ise o olur..." dedi. 

Kaynak: 61saat.com