61SAAT SPOR-Fevzi Hoca bugün ünlü konukları ağırladı. İlk Trabzonspor tam kadroyla geldi, ardından Türkan Şoray…

Türkiye'nin en ünlü balık restoranları sahibi Fevzi hoca, Akçaabat'taki denize sıfır mekanında yarın Orduspor'da oynayacak olan ve otobüsle Ordu'ya giden Trabzonspor'u tam kadro ağırladı.

Fevzi hoca'nın menüsünde ne varsa neredeyse hepsini silip süpüren Trabzonspor futbolcuları,

Karides, Kalamar, Lüfer, Mezgit, Hamsi, Köfte, tavuk, et yediler. En çok beğendikleri Karides ve Kalamalar oldu. Yemek sırasında ilginç diyaloglar da yaşandı. Şenol Güneş ile Halil Altıntop, 100 bin adet basılan Fevzi Hoca dergilerini incelerken isimlerinin yer aldığı sayfaları Fevzi hoca'ya gösterip, "Hocam telif haklarımızı isteriz. Adımızı kullandın" diyerek takıldılar. Bu şakaya şakayla karşılık veren Fevzi Hoca, "Mahkemeye verin beni… Vermiyorum paranızı" demesi herkesi kahkaya boğdu.

Trabzonspor idarecilerinden Caner Çuvalcıoğlu, Fevzi Hoca'ya hesabı sorması da olay oldu. "Hesabımız nedir hocam" diyen Çuvalcıoğlu'na sitem eden Fevzi Hoca, "Ben bu yemeği trabzonspor'umuza sevdamdan dolayı veriyorum. Kesinlikle ticari amaçla sizi ağırlamam. Lütfen siz bana hesap sormadınız bende duymadım" diyerek cevap verdi. Fevzi Hoca sözlerine şöyle tamamladı; "Siz bundan sonra her Ordu'ya otobüsle maça gidişinizde mekanım size açık. Gelin yemeğinizi yiyin ve gidin. Trabzonspor için ne yapsak azdır" dedi.



BEN KADİR İNANIR'DAN DAHA YAKIŞIKLIYIM…
Daha sonra ünlü sanatçı Türkan Şoray'ı da ağırlayan Fevzi Hoca, Şoray'a Hamsi, mezgit, lüfer, sarı kanat  balıklarını tattırdı. "Perhizimi alt üst ettiniz" diyen Şoray, yemek sonunda mısır ekmeği yoğurt istedi. Bu sırada Karadeniz ile ilgili oynadığı filmlerden dolayı yöresel yemeklerini çok iyi bildiğini belirten Şoray'a Fevzi Hoca, "Kadir İnanır kadar boyum yok ama ondan daha yakışıklıyım" demesi Şoray'ı kahkahaya boğdu.

KAYNAK: 61SAAT.COM