Ünal Karaman kaosundan bir an önce çıkmak isteyen Trabzonspor’da gözler takıma yapılacak takviyelere çevrildi. Ara transferin ilk bombasını Badou Ndiaye’yi alarak patlatan Bordo-Mavili kurmaylar, bir dönem Beşiktaş forması giyen Anderson Talisca transferinde de bir hayli ısrarcı.

Yönetim, Çin’in Evergrande takımını şampiyon yapan 10 numaranın menajeri Carlos Leite ile 6 Ocak Pazartesi günü İstanbul’da pazarlık masasına oturacak. Trabzonsporlu kurmayların yarım sezon için Leite’ye 1 milyon 100 bin Euro önereceği öğrenildi.

AncakBrezilyalı yıldızın 6 ay için 1 milyon 500 bin Euro talep edeceği gelen bilgiler arasında. Taraftarın ortak bir rakamda anlaşma yapması bekleniyor. Bu transferde bir olumsuzluk yaşanırsa 10 numara mevki için alternatif isimlere bakılacak.

Öteyandan yönetimden bazı kesimlerin, Talisca’nın 6 aylık maliyetinin bile çok olması nedeni ile bu transfere karşı çıktığı ifade edildi. Diğer yöneticilerin de, ‘Şampiyonluk için Talisca şart. Bu nedenle şampiyon olursak bu para fazla değil’ dedikleri kaydedildi.

(Karadeniz Özel-İsmail Düzgün)