Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 7. dakikada Sofiane Feghouli, 60. dakikada Bafetimbi Gomis kaydetti. Trabzonspor'un tek golünü 90+3. dakikada Kucka attı.

Mücadele sonunda konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim :

Oyuncularımı kutluyorum. Oyun anlayışımı biliyorsunuz, uygulayan takımıma teşekkür etmek istiyorum. 80 dakika hala oynamak isteyen karşı kaleye gitmek için çaba harcayan kontra atak yiyen takımız. Maçın önemli cümlelerinden bir tanesi. Oyuncular ve ben keyif aldım. Ne oyuncu değişikliği düşündüm ne de zamana oynayalım gibi bir düşüncem olmadı. Keyifli maç oldu. Çok da güzel bir gol yedik. Bizim oyunumuza yakışan gol de böyle olmalıydı.

5O bin kişi geldi ve galibiyete katkıda bulundu. Takımın oyunu seyirci ile buluşunca güzel çıktı. Trabzonspor  iyi ve diri takım. Yusuf’un pozisyonu hariç pozisyon verdiğimizi söylemem. Aksadı diyeceğim birşey yok artı hep öne hep ilerde oynayan hep gol pozisyonu üretmeye çalışan gidenin yerini dönerek de olsa alan tam konsantre bir takım vardı. Oyununun skoru daha fazla olabilirdi. Böyle oynadıktan sonra bir sorun yok tabi ki. Bugün oyuncularımın oynadığı oyundan zevk aldıklarını gördüm.