Fatih Terim’in kurtarıcı olarak getirildiği Türk Milli takımı dün akşam İzlanda karşısında tam bir tarihi hezimet yaşayarak 3-0 kaybederken yenilgide baş aktör olan deneyimli teknik adam sorumluluğu üstlenmek yerine öğrencilerine topu attı.

 “Bazı oyucularım için hakikaten, isim de vermiyorum ama genel olarak ben de hayal kırıklığı yaşıyorum. Beklediğim bir şey değil. Milli takımlar herkesin takımıdır. Hak eden herkes formayı giyecek. Ama bir maç kaybettik. Üzüntümüzü yaşayıp, hatalarımızı tespit edip, yolumuza bakalım. Burası yüzde 100'ün üzerinde performans verilmesi gereken bir yerdir" sözleriyle bugüne kadar olan kanısını ortaya koyan Fatih Terim’e bu noktada sorulması gereken en önemli soru “Daha önce hak etmeyeni mi aldın?” şeklinde oldu.

Fatih Terim’in Trabzonspor’a bakış açısı dün akşam ki maçta bir kez daha ortaya çıktı. Trabzonspor’da geçen sene çok iyi oynayan Olcan Adın, Fatih Terim tarafından kadroya çağrılmasına rağmen sürekli olarak yedekte tutuluyor ve sonradan oyuna sokuluyordu. Neredeyse yok denecek kadar az maçta ilk 11’de oynayan Olcan, ne gariptir ki Galatasaray’a transfer olunca ilk resmi maçta ilk 11’de sahaya çıktı.

Henüz Galatasaray’da 1 maç oynayan ve bu maçta da yedek soyunan Olcan’ı direkt 11’de başlatan Fatih Terim’in oyuncu tercihlerinde önce kendisini sorgulaması gerektiği ifade edilirken defansı dağınık olan milli takımda Onur’a suç bulunması ise en büyük hata.