61SAAT SPOR SERVİSİ

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir TRT Spor’a yaptığı açıklamayla Avrupa Kupalarında mücadele edecek olan Başakşehir ve Malatya’ya başarılar dilerken Trabzonspor’u es geçti.

2 takımında son durumunu değerlendiren TFF Başkanı Nihat Özdemir açıklalamalarında Trabzonspor’a yer vermemesi dikkatlerden kaçmadı. 

Süper Kupa maçı ve Avrupa maçlarıyla ilgili konuşan Özdemir “Galatasaray Türkiye Ligi şampiyonu oldu, Türkiye Kupası şampiyonu oldu Akhisar’da kaybetti, bir rövanş gibi olacak. Bütün Ankaralıları maça bekliyoruz, iyi bir futbol olsun hak edenin kazanıp kupayı müzesine getirmesini temenni ediyorum. 

Bugün çok önemli bir maç var, Süper Kupa’nın yanında Başakşehir kendi evinde Olimpiyakos ile oynuyor. Orada Başkaşehir’e başarılar diliyorum. İyi bir netice  alarak Atina’ya gideriz. Ben buraya geldiğim için diğer arkadaşlar Başakşehir’in maçına. gidiyorlar. Zaman da olursa Atina’daki rövanş maçına gitmek isterim. Malatyaspor’umuz Lubjunayı eledi. Yarın Sırbistan’ın Partizan takımıyla oynayacak. İyi bir sonuç aldıktan sonra rövanşı da Malatya’da oyanayacak.  Eğer bunları da geçerlerse takımlarımız bir bir hemen gruplara kalma şansını kovalıyor olacaklar. İnşallah da gruplara kalırlar. Türk futbol severleri hem şampiyonalar liginde hem de Uefa liginde güzel maçlar seyredeler. Futbolun bol olduğu dolu olduğu önümüzdeki günler bizi bekliyor.  Milli takımızın maçları var, Süper Lig başlıyor önümüzdeki günlerde futbol dolu önemli günleri yaşacağımızı düşünüyorum.” dedi.

Özdemir’in Trabzonspor’a yer vermemesi tepki toplarken “TFF Başkanının Trabzonspor maçından haberi yok” yorumları yapıldı.