Şike ve teşvik soruşturmasında sona yaklaşılırken, adı geçen isimlerin tek tek savunmasını alan PFDK ayrıca suçlanan maçların görüntülerini izledi, raporlarını inceledi ve Futbol Federasyonu'na bilgi amaçlı ön bir rapor sundu.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun raporunda "Şike suçlaması yapılan karşılaşmaların görüntüleri kurulumuzca incelendi. Sahaya yansıyan bir şike bulgusuna rastlanmadı.” ifadesi yer aldı. Raporda adı geçen maçlardaki gollerde anormal bir durum olmadığını belirten PFDK, "Şike ve teşvik konuşmaları tapelere yansımasına rağmen bu olay tamamen saha dışında cereyan etmiş ve saha içine yansımamıştır. Korcan'ın yediği golle Volkan Demirel'in yediği gol arasında fark görülmemiştir." ifadelerini kullandı.

Bugün yapılacak toplantının ardından "Şike ve teşvik sahaya yansımamış" kararının açıklanması bekleniyor. Karar alınamaması durumunda Etik Kurul, Çarşamba günü Aziz Yıldırım ile bir kez daha görüşecek ve ek rapor hazırlayacak. Bu durumda TFF’nin kararı Perşembe gününe kalacak.

"SAHADA ŞAİBELİ BİR DURUM YOK" haberini okumak için tıklayın...