61SAAT HABER SERVİSİ - Açıklanan programa göre Trabzonspor 23. Haftada karşılaşacağı Alanyaspor ile 24 Şubat 2018 tarihinde Bahçeşehir Okulları Stadyumunda saat 19:00’da karşılaşacak. 

Bordo-Mavililer, 24. Haftada Beşiktaş ile yapacağı karşılaşmanın tarihi ise 5 Mart Pazartesi olarak açıklandı. Maç saati olarak 20:00 olarak belirlenirken böylesi önemli bir maçın hafta içine alınması ise büyük tepki çekeceğe benziyor. 

Çünkü maçın hafta içi olmasından dolayı şehir dışından gelecek bir çok kişi iş yoğunluğundan maça gelemeyebileceğine dikkat çekilirken, Trabzon’da da çalışanların özellikle maçın geç saatte bitecek olması ve oluşacak trafikten dolayı sorun yaşayacakları kaydediliyor. 

25. Hafta oynanacak Akhisarspor maçı da 12 Mart Pazartesi olarak açıklandı. Bu maç Spor Toto Akhisar Stadyumunda saat 20:00’da oynanacak. 

26. Haftada Trabzon’da oynanacak Trabzonspor Evkur Yeni Malatyaspor maçı ise 18 Mart Pazar günü saat 16:00’da yapılacak. 

Açıklanan takvimde Trabzonspor’a karşı ayrımcılık ise gözler önüne seriliyor. 

2 maçı hafta başı yani Pazartesi’ne alınarak taraftar desteğinden yoksun bırakılmak istenen bordo-mavililerin bir maçı gündüz saate alınması ise ayrımcılığın bir başka göstergesi...