İstanbul'da The Marmara Oteli'nde basına kapalı olarak düzenlenen ''TFF-Spor Toto 2. Lig Kulüpleri Buluşması'' toplantısının açılışına katılan TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in, sorunları çok iyi bildiklerini belirterek, ''Çünkü sizlerle beraber yaşıyoruz. Ancak şunu ifade etmek istiyorum; bazı konuların çözümünde TFF'nin eli kolu bağlı.

Kulüplerimizin yaşadığı haciz sorunları ile ilgili mali genel kurulda tüzük değişikliği gerçekleştirmek konusunda çalışmaları yapıyoruz'' dediği ifade edildi.

TFF olarak tesisleşmeye ve altyapıya büyük önem verdiklerini kaydeden Demirören'in, ''Bizler futbolun içinden gelen bir ekibiz. Hep beraber Türk futbolunun sorunlarını düzelteceğiz'' şeklinde konuştuğu kaydedildi.

Başkanlığını TFF İcra Kurulu üyesi Arif Koşar'ın, yardımcılığını da TFF Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Beyazlı'nın yaptığı Profesyonel Kulüpler Komitesi tarafından düzenlenen toplantıya, TFF 1. Başkan Vekili Ufuk Özerten, yönetim kurulu üyeleri Taylan Üner, Hakan Kanık ve Cengiz Zülfikaroğlu ile genel sekreter Ebru Köksal'ın da katıldığı bildirildi.

Toplantıda Ebru Köksal'ın, Spor Toto 2. Lig'de yer alan 34 kulübün temsilcisine UEFA Kulüp Lisans Sistemi ve bu ligde de uygulanan Ulusal Kulüp Lisans Sistemi hakkında bilgi verdiği, ayrıca mali işler, tesis yönetimi, müsabaka organizasyon ve seyahat konaklama bölümlerinin de toplantıda sunum yaptığı belirtildi.

Geçtiğimiz Pazartesi günü Spor Toto 3. Lig kulüpleriyle benzer bir toplantı gerçekleştiren TFF'nin 30 Mart Cuma günü de Bank Asya 1.Lig kulüp başkanları ile bir araya gelerek görüş ve önerilerini dinleyeceği kaydedildi.