Trabzonspor Olağanüstü Genel Kuruluna sayılı günler kala dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Trabzonspor Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun listesinde bulunduğu ileri sürülen iki ismin listeden çekildiği ileri sürüldü.
Bu çekilmenin arkasında ise dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

İddialara göre Trabzonspor Başkan adayı ve Medical Park Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, adaylığını açıklamadan bir süre önce TİAB, başkan adaylarından İbrahim Hacıosmanoğlu'na destek olacaklarını deklere etmiş hatta TİAB üyesi 2 isimide Hacıosmanoğlu'nun listesinde olma kararı almıştı. Muharrem Usta'nın adaylığını açıklaması TİAB'da işler tesine döndü. Hacıosmanoğlu'ndan desteğini çeken TİAB bu kez Muharrem Usta'ya destek verme kararı aldı. Bu gelişmelerin ardından  Hacıosmanoğlu’nun listesinde bulunduğu ileri sürülen iki isim Yusuf Şimşek ile Kemal Şener, listeden çekildiklerini açıkladılar.

Listeden çekilme gerekçelerini ‘TİAB’ın tarafız kalmaması’ olarak açıklayan Şener ve Şimşek, TİAB’ın herkesi kucaklaması gerektiğini bütün başkan adaylarına mesafeli kalması gerektiğini savundular.

.