61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

Guetamala’da düzenlenen Dünya Kupası’nda şampiyonluk yaşayarak Trabzon’un göğsünü kabartan eski adı ile Erdoğdu Anadolu Lisesi yeni adı ile 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi Malatya’da düzenlenen Türkiye Yarı Finallerinde namağlup olarak yeniden şampiyon olarak Türkiye Finallerine katılma hakkı kazandı.

NAMAĞLUP BİTİRDİLER
Grup aşamalı oynanan 4 mücadelelerde 3 galibiyet 1 de beraberlik alan 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi ilk maçta Ordu’yu 1-0 ikinci maçta Antep ile 1-1 berabere kalırken 3. Maçta Rize’yi 2-1 mağlup ederek Türkiye Yarı finallerinde Başakşehir’in rakibi oldu.

FİNALDE BAŞAKŞEHİR
Kıran kırana geçen mücadeleyi Onur Emre’nin ayağından bulduğu golle 1-0 kazanan Trabzon temsilcisi bu sonuçla Malatya’da düzenlenecek olan Türkiye Finallerine katılma hakkı kazandı.


İLK ARAYAN YUSUF YAZICI
Mücadelenin hemen sonrasında eski şampiyon takımın kaptanlığını yapan Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı gençleri ilk tebrik eden isim oldu.
15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi takımına “Büyük iş başardınız. Her zaman yanınızdayım” diyen Yusuf Yazıcı oyunculara prim göndereceğini müjdeledi.



GENÇLERDEN YAZICI’YA TEZAHÜRAT

Yazıcı’nın bu davranışı üzerine takım otobüsünde bulunan oyuncular Yusuf Yazıcı’ya “Cino” şeklinde tezahüratlar yaparken mücadele sonrası teknik direktör Adem Cebeci turnuva ile ilgili açıklamalarda bulundu.

CEBECİ “DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU UZAK DEĞİL”

Cebeci ““İnanılmaz zor bir müsabaka dönemi geçirdiler. Hepsinin emeğine alın terine tüm hocalara çok teşekkür edemiyorum.  Trabzonspor’a çok teşekkür ediyoruz. Bir proje başlatmıştık. Bunların meyvelerini vermeye başladık. Bir tanesi Yusuf Yazıcı inşallah yeni Yazıcı’lar için bu mücadeleye devam edeceğiz. Önümüzde iki adım var Türkiye ve daha sonra Dünya şampiyonluğu adım adım ilerlemek istiyoruz. Ben çocuklarıma inanıyorum. Onlarda bu inanç ve azim olduğu süreççe yeni bir dünya şampiyonluğu çok da uzak değil.” Dedi.

ÖNCE KIRŞEHİR SONRA PRAG

Türkiye Yarı Finallerini kazanan 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi Kırşehir’de düzenlenecek olan Türkiye Finallerinde başarılı olması halinde Çek Cumhuriyeti’nin başkenti olan Prag’da  düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası’na katılma hakkı kazanacak.