61SAAT HABER SERVİSİ

Geçtiğimiz günlerde Akyazı Stadı’nda röportaj yapan Trabzonspor yöneticisi Gökhan Saral ile Akyazı Stadı’nda görevli TOKİ yetkilileri ile arasında tartışma çıktı.

Çıkan tartışma kameralara yansırken Trabzonspor’dan Akyazı Stadı’ndan sorumlu yönetici Gökhan Saral’ın röportajı sırasında TOKİ çalışanlarının engeli ile karşı karşıya kalması sonrası olay patlak vermişti.

TOKİ ÖZÜR DİLEMELİDİR

Saral, ‘Makamlar Trabzonspor’un menfaatinden üstün değildir. Trabzonspor’dan özür dilenmelidir’ şeklinde tepksini ortaya koysada TOKİ’den henüz bir özür gelmedi.

TRABZONSPOR VE HÜKÜMETE 30 DAKİKA KÜFÜR ETTİ

Bunun üzerine Saral sosyal medya hesabı üzerinden tartıştığı TOKİ çalışanlarının ismini vererek ortalığı kartıştıracak açıklamalarda bulundu.
Saral’ın Akyazı Stadı’nda görevli yetkilinin hükümete küfrettiğini ileri sürererk, ‘İsmini açıklayacağım Toki memurlari o stada girmemelidir! O.Y., E.K. ve M. Ö. ‘dür. O.Y. geçen hafta kendini Trabzonspor ile alakalı ziyarete gittiğimizde 4 şahit huzurunda Trabzonspor ve hükümete 30 dakika boyunca küfür etmiştir. Gereğini yapması için TOKİ başkanının danışmanına bilgi verilmiştir. Gereği yapılmamıştır. Ben Trabzonspor’u kimseye ezdirmem. Akyazı’ya giremezler. Ben devletin makamına saygu ve sorumlu Trabzonspor yöneticisi olarak münasip cevapları vverdim. Başkan danışmanı ve başkan gereğini yapmadı. TOKİ Trabzonspor’dan özür dilemelidir. Hiç bir menfaat Trabzonspor’un Onurundan üstün değildir’’ ifadelerini kullandı.