61SAAT SPOR-Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Trabzonspor, Kasımpaşa'yı penaltı atışları sonucunda 4-2 mağlup etti.

Ancak maç içerisinde Mustafa’nın nizami golü de yardımcı hakemin uyarısı ile orta hakem Bülent Yıldırım tarafından ofsayt gerekçesi ile sayılmadı.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmada Kasımpaşa'nın golü 7. dakikada Özer Hurmacı'dan gelirken, Trabzonspor'un golünü ise 88. dakikada Adrian kaydetti. Normal süresi 1-1 sona eren mücadelenin uzatma dakikalarında da eşitlik bozulmayınca kazananı seri penaltı atışları belirledi. Penaltı atışlarının ardından rakibine 5-3'lük üstünlük kuran Trabzonspor 5. tura yükselen takım oldu.

Maçın ardından konuşan Tolga, “Bu zamanda para kazanmak kolay değil. İşimizi yapacağız. Biz her zaman yalnız adamız. Her şeyimiz farklı. Giydiğimiz kazaktan kullandığımız malzemeye kadar. Yalnızız ama işimiz bu.

Maçın kahramanı, öyle bir şeyimiz yok. Takım burada olan oynayan oynamayan Trabzon’da kalan arkadaşlarımızla herkes maçın kahramanı. Bir başarı hepimizindir. Başarısızlıkta herkes üstüne alıyorsa başarıda da herkese eşit dağıtmak gerek. Öyle ayrım yapmamak lazım” dedi.

KAYNAK: 61SAAT.COM